hits

Klassen min

 • Publisert: 23.10.2013, 18:23
 • Kategori: Personlige innlegg
 • Planen min var å starte på skole for fullt etter sommerferien. Jeg hadde følt meg så bra i ferien og var helt sikker på at dette skulle jeg klare. Jeg startet på Musikk, Dans og Drama på videregående i august. Selvfølgelig var jeg klar over at jeg kom til å komme i en klasse med mye energi, men jeg trodde rett og slett jeg ville takle det. Grunnen til at jeg valgte denne linjen i første omgang var fordi jeg ville få generell studiekompetanse men samtidig som jeg kunne drive med noe litt annerledes i tre år.


  På musikk, dans, drama er det veldig åpne folk, det er veldig lett å prate med de og man trenger aldri å føle seg alene når man er på skolen. Det er veldig bra for meg å være rundt sånne type mennesker nå, men jeg merker det at jeg ikke passer helt inn. Jeg har ikke energi nok og jeg orker ikke alltid være like sosial som de andre.


  I starten var jeg veldig usikker på om det her var det jeg ville, ikke på grunn av linja men på grunn av det sosiale. Det er sikkert noen i klassen min som kommer til å lese dette, så derfor skal jeg ikke snakke stygt om de. Hehe, nei da, det hadde jeg ikke gjort uansett. Det er en hærlig gjeng de jeg går på skole med, og jeg merker at vi har blitt mye bedre kjent med hverandre på kort tid enn det de andre linjene kanskje har blitt. Men for meg som er så lite på skolen er det sosiale veldig vanskelig. I starten var det skummelt, veldig skummelt! Jeg var redd for å bli glemt eller bli kjent som hun som aldri kommer på skolen, men de har vært veldig forståelsesfulle både lærere og elever, og det er jeg glad for.


  Likevel merker jeg at de andre på kort tid fant seg to eller tre de ble "bestevenn" med, men det har ikke jeg klart. De andre har hvertfall fått dobbelt så lang tid på å bli kjent med hverandre enn det jeg har. Jeg er kun på skolen et par timer om dagen, noen dager er jeg der ikke i det hele tatt, og selvfølgelig vil det da være sånn at de andre får bedre kontakt med hverandre.


  Du aner ikke hvor fortvilet jeg har vært over dette. At alle andre har blitt kjent med hverandre på en måte jeg ikke har fått nok tid til. Jeg ville derfor LENGE bytte til en ny linje der jeg kjente folk fra før, sånn at det ikke skulle bli for vanskelig å komme inn i noe. Nå er jo det for sent, men jeg valgte også å bli på linjen jeg allerede hadde startet på av flere grunner. Jeg synes det er gøy å gå der, folkene har så mye positivitet og energi i seg at jeg merker at det går ut over meg på en veldig positiv måte. Jeg har ork til å stå opp om morgenen fordi jeg vet at når jeg kommer på skolen er det aldri noe klaging over hvor slitsomt det er osv, det er som regel bare positivitet, og det trenger jeg virkelig å ha rundt meg.
  Selv om jeg ikke blir den personen i klassen som blir bedt i alle jentekvelder, bursdager og kinoturer osv, så gjør ikke det noe. Selvfølgelig skulle jeg ønske det var sånn, men jeg har funnet ut at det er ikke verdens undergang at jeg ikke har det like bra sosialt som de andre. Jeg har et par-tre virkelig gode venner utenfor skolen, og selv om jeg ikke alltid orker å være med de så VET jeg at de alltid er der for meg. Jeg går på skole for å gå på skole, jeg må gjennom det uansett om jeg liker det eller ikke.

  Derfor tenker jeg at det er bare å bite tenna sammen og tenke på alt det positive utanfor skolen. Om det ikke blir slik at jeg finner venner som vil vare resten av livet på skolen fordi jeg ikke er sosial nok, så får det bare være sånn. Jeg har andre folk jeg er kjempe glad i utenfor skolen, jeg skulle jo ønske at jeg orket å være mer sammen med de, men bare tanken på at jeg har de da jeg orker gjør ting mye bedre.

  Jeg vet at det her skal jeg klare!

 • Publisert: 23.10.2013, 18:23
 • Kategori: Personlige innlegg
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  Amalie Ness

  23.10.2013 kl.18:45

  Lykke til, stå på!!

  Thea Brandlistuen

  23.10.2013 kl.18:47

  Amalie Ness: Takk takk :)

  "Rebecca"

  24.10.2013 kl.00:37

  Stå på, Thea.

  - Å ikke være ett sosialt fyrverkeri betyr ikke at du er mindre flink enn andre til å sosialisere deg. Det er som du selv sier: Du får ikke like mye tid på deg. Uansett. Stå på, slik du gjør. Vil du noe skal du se at du får det til!

  - "Rebecca"

  Skriv en ny kommentar