hits

Svar på spørsmålsrunden

 • Publisert: 31.10.2013, 10:00
 • Kategori: Hverdag
 • Kan du vise rommet ditt? Det fikk jeg mange spørsmål om faktisk. Jeg har allerede laget et innlegg om det, men rommet mitt hos mamma har forandret seg veldig siden det, og rommet hos pappa har nettopp blitt pusset opp. Så jeg kan sikkert vise rommene mine senere.

  Noen favorittprodukter å anbefale? En olje fri lotion fra Origins. Jeg elsker den virkelig. Jeg har veldig tørr hud, men denne her hjelper kjempe mye for å holde huden fuktet!

  Favoritthobbyer? Jeg spiller jo piano da, også liker jeg godt å ta bilder og tegne og male. Være med venner og kjæreste når jeg orker, og drive med hunden min. 

  Hvorfor begynte du å blogge? Jeg begynte for noen år siden, men så sluttet jeg. Grunnen til at jeg begynte igjen nå var for det første fordi jeg savnet bloggingen, og for det andre fordi jeg hadde fått diagnosen ME og var veldig mye hjemme uten å ha noe å gjøre. Jeg ville fortelle folk som ikke visste det, grunnen til at jeg var så mye borte og hvordan jeg følte det.

  Favoritt sang? Jeg har så mange sanger jeg liker godt, men må jeg velge en sang så tror jeg det må være "Dare you to move" av Switchfoot. Eneste grunnen til at det er min favoritt sang er fordi den bringer tilbake mange gode minner siden den er ganske gammel. Men den er jo så fin!

  Hva er favorittbyen din? London! Helt sikkert London. Jeg har bare vært der to ganger, men jeg er virkelig forelsket i den byen. Haha. Sist gang jeg var der er allerede ett år siden, og jeg savner det så utrolig mye. Gå rundt i Oxford street med masse penger på kortet, oppleve alt man kan se der. Ekte engelsk frokost, Musikaler, London Eye, PRIMARK (!!!), Madame Tussauds. Det er så mye fantastisk med den byen. Du aner ikke hvor mange ganger jeg har drømt om nettene at jeg har dratt tilbake dit. Hehe. 

  Drømme bil? Åh, det er en Audi r8. Elsker den bilen!!!  Hvor høy er du? Jeg er 1.68 

  Har du søsken? Ja, jeg har en lillebror på 13 år, også har jeg en stebror på 7 år som heter Emil. Han er sønnen til mamma sin kjæreste.

  Hva er favoritt serien din? Jeg har sett på så mange forskjellige serier. One Tree Hill, Game of Thrones, True Blood, Pretty Little Liars, The following, Gossip Girl, The Walking Dead, Ravenswood og 90210 er det som er mine favoritter nå.

  Hvilke blogger leser du? Favoritter? Jeg titter innom mange av bloggene på topp listen, men jeg er fast leser av Anna Rasmussen (mammatilmichelle.blogg.no), Erica Mohn Kvam (l0ve.blogg.no), Sophie Elise (sophieelise.blogg.no), Martine Kristine (martinekristine.blogg.no), Madeleine Pedersen (maddepaddee.blogg.no og Therese Charlotte sin (Tcmn.blogg.no) Også leser jeg en del av bloggene som ligger på topplisten i Eidsvoll.

  Hvor shopper du helst? Helst shopper jeg i Oxford street i London, haha. De har så mange butikker du ikke finner rundt her. Som Primark, Victorias secret, Bershka og Topshop. Men her i Norge shopper jeg helst på Bik Bok eller på nettet.

  Hvor får du inspirasjon fra? Jeg får inspirasjon fra Instagram, We heart it og andre blogger.

  Hvor lenge tror du at du kommer til å holde på med bloggen? Jeg vet ikke, så lenge folk leser den, så lenge jeg orker? Jeg aner egenltig ikke.

  Har du Instagram? Det har jeg! Jeg heter theabr97 hvis noen vil følge meg. 


  Hvilken vgs går du på og hvorfor? Jeg går på vgs på Jessheim. På musikk, dans og Drama. Jeg ville egentlig gå i Eidsvoll først, men de hadde ikke linjen jeg ville gå på også ville jeg starte litt på nytt. Nå angrer jeg litt sosialt sett, men jeg klarer å holde kontakten med folk utenom skolen så da går det greit. Jeg har vært veldig usikker på om linja egentlig er noe for meg, men jeg tenker skole er skole, alle må gjennom det uansett, så da er det bare positivt å drive med litt anderledes i tre år.

  Har du planer for fremtiden? Hva du skal bli osv, eller har du ingen tanker om det enda? Jeg har ingen direkte planer om fremtiden, men jeg har tanker og drømmer da. Drømmejobben må være politi, men jeg vet ikke om det er det jeg kommer til å bli. Jeg tenker også på barne og ungdoms psykolog eller lærer, men vi får se. Jeg har startet på et innlegg som handler om mine fremtidsdrømmer, som jeg forhåpentligvis får lagt ut snart.

  Er du musikalsk? Musikalsk og musikalsk. Jeg er vel kanskje det. Jeg spiller jo piano ogsånn. Og elsker å høre på musikk, selv om jeg ikke alltid orker.

  De fem mest irriterende tingene du vet om? Fluer og mygg, Folk som skryter og overdriver for å bli bedre likt, kalde dager, lystløgnere eller folk som lyver mye generelt og folk som aldri klarer å holde avtaler. Hehe.

  De fem beste tingene du vet om? Is, puter dyner og myke ting, taco, varme land og å ligge i armene til kjæresten. hehe.

  Hvor gammel er Luna? Hvilken rase er hun? Hun ble født i januar 2013, så hun er rundt 9-10 måneder nå. Og hun er en Cavalier King Charles Spaniel.

   

  Hvilken barnehage gikk du i? Haha, jeg gikk faktisk i steinerbarnehagen.

  Hvem var din beste venn i barnehagen? Ehm, oi, det husker jeg ikke. June tror jeg. Mye spørsmål om barnehagen.

  Hvem var din beste venn på barneskolen? Haha, hadde mange forskjellige fra år til år. Men de jeg husker som har vært veldig gode venner er Natalie, Marie, Amanda, Marte, Ingvild, Victoria og Caroline.

  Hva heter broren din? Han heter Tobias.

  Når fikk du din første kjæreste? I slutten av åttende, rundt mars/april tror jeg, og varte ikke mer enn noen måneder. haha. 

  Bilde av deg fra Syvende/åttende klasse? Haha, jeg har ikke noen bilder fra syvende på pcen her. Uansett er det likegreit at de bildene ikke vises til verden. Jeg var utrolig stygg på den tiden der, uff! Men jeg har noen bilder fra ungdomsskolen.


  Haha, jeg har ikke forandret meg SÅÅ mye, men jeg ser jo at jeg er litt anderledes. 

  Hva syntes du om Sisteplass? Jeg ser veldig opp til henne på en måte. Hun er virkelig tøff, jeg mener det fordi hun tør å vise seg fra siden nesten ingen andre tør å vise seg fra. Jeg fulgte bloggen hennes hele tiden i starten, men nå i det siste har jeg ikke lest den så mye. Men hun er veldig kul som tør å være anderledes. 

   

  Hadde du en hobby/Gikk du på en hobby før? Hvis du mener en sport osv, så ja. Jeg har gått på mye forskjellig, friidrett, turn, dans, svømming, klatring, teater, piano, men det jeg har gått på lengst er håndball. Jeg gikk i på det i ca. syv år før jeg sluttet.

  Hvorfor begynnte du og blogge? Jeg begynte å blogge for å fortelle andre (mest folk fra skolen) hvordan jeg hadde det. Det var mange som lurte på hvorfor jeg var borte fra skolen, og det var veldig mange som ikke visste og heller begynte å finne på sine egne historier om hvorfor jeg var borte. I tillegg liker jeg å skrive, og jeg ville ha noe å gjøre for å få tiden til å gå.

  Har du noe som er dyretestet, visst ikke er det en grunn til det? Helt ærlig har jeg faktisk ikke tenkt så mye over om jeg har noe dyretestet eller ikke. Hvis jeg har det er det i såfall IKKE med vilje. Jeg er veldig imot testing på dyr, så jeg håper ikke jeg har noe som er dyretestet.

  Hva blir du glad av? Musikk, Luna, Kjæresten min, venner, Sol og is. haha.

  Det var spørsmålene, håper du likte dem!

 • Publisert: 31.10.2013, 10:00
 • Kategori: Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar