hits

Fremtidsdrømmer

 • Publisert: 03.11.2013, 14:36
 • Kategori: Personlige innlegg
 • Noen ganger blir jeg veldig redd for hvordan fremtiden min kommer til å bli. Hvordan jobb og hus får jeg? Vil jeg være lykkelig? Er jeg helt frisk? Alle disse spørsmålene skremmer meg litt. Jeg kan jo absolutt ikke bestemme meg for hvordan liv jeg vil ha om 5- 10 år, men jeg har fremtidsdrømmer og fremtidsplaner. Derfor tenkte jeg at jeg skulle skrive et innlegg om akkurat mine planer og drømmer for de 5- 10 neste årene.

   

   Ta en tattoo: Jeg har store planer om å ta en tattoo, det er noe jeg virkelig har lyst til. Jeg vet at det er veldig splittede meninger med tattovering, men jeg mener at så lenge det er gjennomtenkt er mye av det veldig fint! Jeg vil ikke ta det før jeg har blitt helt sikker på hva jeg vil ta, for jeg vil at det skal bety noe spasielt for meg, men jeg har jo noen tanker allerede. 

   Flytte ut: I løpet av de fem neste årene skal jeg nok mest sansynlig flytte hjemmefra, i starten blir det nok en leilighet. Jeg liker meg veldig godt i sånn passe store leiligheter. Trenger ikke mer enn et lite kjøkken, en stue, bad og et soverom + kanskje en bod/gjesterom. Jeg føler det blir mye mer hjemmekoselig med en lys, passe stor leilighet enn et alt for stort hus. Så så lenge det er plass (før jeg får store barn) kommer jeg til å bo i en leilighet. 


  (Bilde fra weheartit)

   

   Få barn: Det er ikke noe jeg har planlagt en dato på akkurat, haha. Men i løpet av ti år har jeg virkelig lyst til å få barn, to stykker, MAX (!!!) tre, hehe. Om ti år vil jeg allerede ha fått to barn, en gutt og en jente. Det er hvertfall noe jeg ønsker.

  Bli ferdig med videregående: Jeg skal jo gå et fjerde år på videregående, noe jeg satser på at kommer til å gå veldig bra. Da blir jeg jo også ekstra glad når jeg endelig er ferdig. Om

   Studere: Dette har jo også noe med skole å gjøre. Å løpet av ti år vil jeg være ferdig med å studere. Jeg vet ikke helt hva jeg skal bli enda (Ikke at det er noe å stresse med enda), men sånn det er nå har jeg lyst til å bli enten politi, lærer, barne/ungdoms psykolog, journalist eller interiørarkitekt. Jeg trenger hvertfall ikke bekymre meg over at jeg ikke har noe å velge i. 

  MARIPOSA | via Facebook

  (Bilde også fra Weheartit)

   Reise: Jeg har så lyst til å oppleve forskjellige deler av verden, oppleve nye byer, strender og alt det fantastiske verden har å by på. Møte nye kulturer, ny mat, ny natur. Jeg har lyst til å oppleve så mye av verden som mulig på den tiden jeg lever.

  Drømmelivet: Jeg vil rett og slett ha drømmelivet. Drømmejobben, drømmemannen, barn, eget sted å bo, masse reising for å oppleve ting, det perfekte livet for meg!

  glamourzombie

  Har du noen fremtidsdrømmer?

 • Publisert: 03.11.2013, 14:36
 • Kategori: Personlige innlegg
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Kamilla Haaland

  03.11.2013 kl.14:41

  Ønsker å være frisk og sprek og kunne reise masse!

  miinemor

  03.11.2013 kl.15:26

  Høres ut som noen fine drømmer!♥

  Skriv en ny kommentar