hits

Ny skoleuke

 • Publisert: 26.05.2014, 22:27
 • Kategori: Hverdag
 • Heii   

  Nå har jeg nettopp blitt ferdig med å øve på en matteprøve vi skal ha på både onsdagen og fredagen. Den er om hele boken så den ble så stor at vi måtte dele den i to. Egentlig utrolig kjipt, men det er digg å tenke på at dette blir den siste matteprøven før sommerferie. Resten av uken er også ganske full. Tror faktisk vi har noe slags prøve greien hver eneste dag. Utenom torsdag, da... For da har vi friiiii ! 

  I dag hadde jeg kun Musikk, Dans og Drama fag på skolen. Vi drev med teatersport, noe som faktisk var veldig morsomt å drive med! Jeg var også en tur på Fresh Fitness på Jessheim og trente. Det er en ting jeg har startet med det siste halvåret nesten. Siden jeg ikke har så mye energi så trener jeg ikke sånn veldig hardt, men jeg har så mye problemer med ryggen (allerede, haha) så da er jeg nødt til å trene litt for å bli bedre. Trener mest styrke, men kondis som oppvarming. Og selv om jeg aldri hadde trodd det når jeg startet i februar, så har jeg faktisk sett resultater. Så det er jo veldig gøy.

  Jeg har vært ganske flink også synes jeg, da. Har klart å trene minst to ganger nesten hver uke, selv om jeg som sagt ikke har de hardeste treningsøktene.   Tenkte det var greit å slenge med dette bildet siden man ser så utrolig mye av ansiktet mitt... Eeeeller ikke.

   

  Hvordan ser uken din ut?

   

 • Publisert: 26.05.2014, 22:27
 • Kategori: Hverdag
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Monica Lindstad

  26.05.2014 kl.23:44

  Masse lykketil med prøven! :) jeg hadde eksamen idag, så har egentlig ikke noe andre viktige ting denne uken :)

  Thea Brandlistuen

  27.05.2014 kl.07:50

  Monica Lindstad: takk :) håper det gikk bra med deg :)

  Skriv en ny kommentar