hits

Dream Vacation

 • Publisert: 15.01.2015, 12:31
 • Kategori: Blogg
 • Nå når det er så kaldt ute er det eneste jeg klarer å tenke på ferie til et varmt sted. Kjenne lukten av saltvann, den varme sanden under føttene mine, god mat og drikke, og bare slappe av. Det er så mange steder jeg har lyst til å reise til, flere steder har jeg vært før og bare drømmer meg tilbake dit. Men også steder jeg har utrolig lyst til å dra til.Etter å ha søkt litt rundt på we heart it er dette de stedene jeg har mest lyst til å dra til:

  Phuket- Thailand

  Jeg var i Thailand i sommer, det er et helt fantastisk sted! Jeg tror at uansett hvor mange fine steder jeg drar, kommer Thailand fortsatt til å være det fineste stedet jeg har vært! Har vært der fire ganger, og det er et helt ubeskrivelig fint sted! Drømmer meg tilbake dit hver dag!

   Bol- Croatia

  Jeg har også vært en del ganger på Bol. Det ligger på en utrolig koselig øy rett utenfor Split. Det er så pent, avslappende og koselig! Vannet er så klart og fint, det er kjempe god mat, utrolig koselige strender og en del kule butikker for shopping.

   Miami

  Miami har jeg så utrolig lyst til å dra til! Jeg har aldri vært i USA, men jeg har så utrolig lyst! Shopping, bading, iiiis og sol! Håper jeg får dratt dit en gang!


  Bora Bora

  På Bora Bora har jeg aldri vært, men jeg har alltid hatt lyst til å bo i en av de "hyttene" ute på vannet. Det ser så koselig ut å våkne opp med strålende sol i sin egen hytte ute på et utrolig klart og fint hav!   -Hvor er ditt drømme reisemål?

 • Publisert: 15.01.2015, 12:31
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Ina Johansen

  15.01.2015 kl.15:25

  Har alltid også hatt lyst til Bora bora eller Maldivene <3 har også utrolig lyst til USA og Russland :) <3

  Thea Brandlistuen

  15.01.2015 kl.19:07

  inabellee: Maldivene virker også veldig fint!

  Nikita <3

  15.01.2015 kl.21:05

  Herlig :D

  ionut nicolae

  16.01.2015 kl.00:00

  Croatia or Miami

  Skriv en ny kommentar