hits

Blanke ark

 • Publisert: 20.03.2015, 11:14
 • Kategori: Hverdag
 • Da er det endelig fredag, og slutten på en lang og slitsom uke.Kjenner det blir utrolig godt med helg nå! Vi hadde premiere på storprosjektet på Onsdag, og et par forestillinger i går også. Det var kjempe gøy, men jeg begynte å bli litt lei av sangene og dansene etterhvert..

  Jeg valgte også å slette de siste innleggene jeg hadde skrevet fordi jeg rett og slett trenger å starte på nytt. Jeg har det veldig bra om dagen, mye bedre enn jeg har hatt på lenge! Jeg føler meg så glad, og jeg trengte litt tid fri fra bloggen for å bare kjenne på den følelsen. Nå skal jeg prøve å få blogget som vanlig igjen, men jeg skal ikke la bloggen styre meg så mye som den har gjort før.  Nå sitter vi på skolen og ser på live solformørkelsesgreier på nrk.. Ikke det mest spennende, men da får vi hvertfall litt pause fra vanlig time.. Det er ikke så lenge til vi er ferdige på skolen og kan ta helg, jeg tror denne helgen blir veldig bra så jeg gleder meg masse!

  -Hva skal du i helgen?

 • Publisert: 20.03.2015, 11:14
 • Kategori: Hverdag
 • 5 kommentarer
 • 5 kommentarer

  Cecilia Catharina

  20.03.2015 kl.11:17

  Så utrolig fint bilde! :D

  Ha en fantastisk fredag og helg søte deg :-)
  Av og til er det godt å starte på nytt.:) Ønsker deg en flott helg!

  Carina

  20.03.2015 kl.11:49

  Deilig å få blogging litt på avstand innimellom. Er også veldig lett at bloggingen kommer før det som er viktigere, har gått i den fellen noen ganger selv :) håper du får en bra og praktisk rutine på bloggingen din og en super duper fin helg:) Min helg kommer til å gå til jobbing, siden det er birkebeinerløp på Lillehammer i helgen. Så gleder meg masse til fri på søndagen :)

  Tina Krogstad

  20.03.2015 kl.12:15

  Fin du er! :-)

  Ta gjerne turen innom bloggen min, og følg meg på veien min sommerkroppen 2015. Ha en kjempefin fredag! :-D

  Veronica S

  20.03.2015 kl.22:10

  Helgen skal jeg gå litt tur tenkte jeg;)

  Skriv en ny kommentar