hits

Det som ikke dreper...

 • Publisert: 13.05.2015, 15:32
 • Kategori: Personlige innlegg
 • Etter å ha lest mange artikler og blogginnlegg i går, fikk det meg til å tenke mye.. Og er det en ting jeg har lært de siste årene er det å virkelig sette pris på det man har her og nå! Jeg kan helt ærlig si at jeg var en person som alltid syntes veldig synd på meg selv hvis det var noe galt, og ofte er jeg sånn fortsatt.. Men ting har blitt veldig anderledes nå og det er jeg veldig glad for!

  Det var rundt to - tre år siden som jeg virkelig ble dårlig, og det eneste jeg fokuserte på var at jeg hadde det så fælt. Ja, å ha ME er utrolig vanskelig, og det er absolutt ikke noe jeg synes noen fortjener å gå gjennom.. Men nå, selv om jeg ikke er helt bra enda, er jeg egentlig glad for at jeg har hatt det sånn som jeg har hatt det. Jeg har lært så mye om meg selv, hvor mye jeg tåler, og faktisk om hvem jeg er som person. Jeg er glad jeg har gått gjennom noe som det her, for jeg har blitt sterkere, jeg har blitt mye sterkere enn før.

  Det har ikke vært lett, det har ikke vært gøy, det er slitsomt, men jeg har hatt utfordringer og motstand jeg har vært tvunget til å finne en løsning på. Jeg har lært meg at jeg må tenke på en annen måte for å bli bedre, jeg har lært meg å stå på beina etter harde utfordringer. Det er sant det de sier; det som ikke dreper deg gjør deg faktisk sterkere! Å ha så mye motstand jeg føler jeg har hatt, har gjort at jeg virkelig tåler mye mer nå.. Jeg er en utrolig negativ person, men selv om jeg har hatt det vanskelig har jeg vært nødt til å både lære meg å tenke mer positivt, og jeg føler jeg faktisk er sterkere! Så jeg er glad, glad for hvordan ting er og ikke minst glad for at det er mye bedre nå!

 • Publisert: 13.05.2015, 15:32
 • Kategori: Personlige innlegg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar