hits

Tilbake til hverdagen

 • Publisert: 08.09.2015, 14:27
 • Kategori: Hverdag
 •  

  Heii, det tok litt lenger tid før jeg var tilbake på bloggen enn det jeg trodde, men nå er jeg tilbake.

  Sommeren har vært veldig travel, og det føltes som om den ble ferdig før den i det hele tatt startet. Jeg får vel bare ta det som et positivt tegn for det betyr jo bare at jeg har hatt det gøy, men likevel er det ganske kjedelig å allerede være tilbake på skolen. Jeg har jobbet og tjent inn penger til blant annet bil og russetida, ble 18 år, fikk lappen og feiret bursdagen min sammen med Lisa, vært på fester og avsluttet ferien med tur til Spania med kjæresten min.

  Vi dro til Fuengirola i nærheten av Malaga i starten av august og ble der en uke. Det var et kjempefint sted, men var veeeldig mye folk overalt og ganske mye shoppingmuligheter. De hadde også Primark, som jeg måtte innom ganske mange ganger i løpet av turen, synes synd på Marcus som var tvunget til å bli med meg overalt, haha. 

  Jeg tok også ny tattovering i Spania, ble kjempe fornøyd og han var såå flink på tattoveringsstudioet vi var på! Både jeg og Marcus tok ny tattoo, og selv om begge to er sånn "havinspirert" så er de på ingen måte matchende, haha.. Måtte bare skrive det før jeg viser de så ingen missforstår.    

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Marcus sin til venstre og min til høyre, hehe. 

  Nå er jeg som sagt tilbake på skolen, russeklærne og billetter til treffene er bestilt og vi skal snart få trykket logo bak på hettegenserne våres. Jeg gleder meg så sykt til russetiden starter, så det er vel det som får meg gjennom skoledagene nå. Vi slipper hvertfall å ha så mange fag i år, så jeg kan kun fokusere på de få jeg har. 

  Jeg håper bloggingen fremover går så bra som jeg vil ha det, jeg har savnet å ta frem kameraet for å ta bilder så det er jo ganske fint å ha en unnskyldning til å måtte gjøre det. 

   

 • Publisert: 08.09.2015, 14:27
 • Kategori: Hverdag
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Kat

  08.09.2015 kl.19:50

  Høres ut som en herlig sommer :) håper du kommer godt inn i hverdagen igjen

  Skriv en ny kommentar