hits

Trøtt onsdag

 • Publisert: 09.09.2015, 11:25
 • Kategori: Hverdag
 • God morgen.

  Det begynner vel kanskje å bli litt sent til å kalle dette en morgen, men jeg er fortsatt trøtt så da gjør jeg det likevel. Jeg har nettopp tatt det aller siste klassebildet jeg kommer til å ta, hvis ikke vi tar det hvis jeg begynner på en annen skole senere. Jeg hater å ta sånne klassebilder, de blir alltid så rare og øynene mine og håret og smilet og alt blir bare helt feil. Haha, veldig lett å pirke på sånne ting om seg selv, hvertfall hvis man ikke kan velge bildene selv. Men uansett, etter skolen skal jeg dra innom steder for å se om jeg finner et billig sted de trykker russelogo på baksiden av genserne våres. Merker jeg allerede har brukt ganske mye penger på russetiden selv om den ikke har startet enda engang..
  Haha, tok et par bilder når jeg parkerte i sta. Er så godt å endelig ha lappen og kunne kjøre akkurat hvor jeg vil når jeg vil. Jeg hadde egentlig avtalt med meg selv at jeg kun skulle kjøre en gang i uka eller hvis det var noe, men jeg klarer det ikke. Det er så digg å kunne stå opp en halvtime senere, men likevel rekke skolen i god tid. Jaja, jeg har hatt nok penger til å kjøre foreløpig, så jeg får vel nyte det frem til jeg blir blakk, haha.

   

   

 • Publisert: 09.09.2015, 11:25
 • Kategori: Hverdag
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  Thea Mariel

  09.09.2015 kl.11:34

  russetiden kostet meg 7000kr og jeg hadde ikke bil engang ..

  Carina

  09.09.2015 kl.11:37

  Hater skolebilder, rett og slett, men er jo bare du må ta :P Haha, i russetiden flyr pengene.. Men det er sånn det bare er! :D Håper du får en super onsdag :)

  anneserina94

  09.09.2015 kl.16:09

  Ja er godt med forandring :D

  Skriv en ny kommentar