hits

Mary Kay Favoritter

 • Publisert: 14.10.2015, 15:18
 • Kategori: Sminke
 • Jeg startet å jobbe smått som frittstående hudpleiekonsulent for Mary Kay for et par måneder siden, og jeg har hatt muligheten til å prøve ut så mange forskjellige bra produkter gjennom dette. Jeg har i flere år vært ganske så opptatt av sminke og hud, og startet mest fordi jeg ville ha det som en hobby som jeg også kunne tjene penger på. Det kom to store pappesker fulle av produkter da jeg først startet, jeg har testet ut mye. Noe likte jeg mer og noe likte jeg mindre enn annet, men her har jeg plukket ut de produktene som nå har blitt noen mine favorittprodukter, for å fortelle dere mine ærlige meninger om produktene!

  (fra venstre til høyre)

  ♥ Spot solution for acne-prone skin: Dette er en liten flaske med en ikke for tynn, men ikke for tykk krem som påføres på kvisene. For meg har denne funket veldig bra! Huden min klarer på en måte ikke bestemme seg for om den er ren eller uren, så i de periodene den er uren trenger jeg virkelig denne og det har virkelig blitt en favoritt!

  Pore-purifying serum for acne-prone skin: er i samme serie som den over. Dette er et serum som skal påføres i et tynt lag over ansiktet. Dette også er et veldig bra produkt som jeg liker kjempe godt!

  ♥ TimeWise 3-in-1 cleanser: Dette er en rens som skal påføres både morgen og kveld. Den føles veldig god på huden, og hjelper til med å forebygge rynkene som kommer i løpet av livet.

  TimeWise Age fighting moisturiser: Denne er i samme serie som rensen, og føles også veldig god på huden. Jeg er en person som både kan få kjempe tørr hud hvis jeg ikke smører den, men får også ofte oljete hud. Og siden du kan både få denne til tørr og oljete hud, har jeg alltid en krem som passer meg.

  TimeWise Luminous-wear Liquid Foundation (farge Ivory 5): Jeg er egentlig ikke så stor fan av krem-foundation, og har brukt mineralpudder i mange år nå. Men denne fant jeg ut BÅDE passet min hudtone og hudtype. Jeg bruker den ikke over hele ansiktet, men heller der jeg trenger å dekke litt ekstra, også bruker jeg et mineralpudder over dette igjen.


  ♥ Skinvigorate Cleansing Brush: Denne børsten trenger nesten et innlegg for seg selv! Den er så god! Du fukter ansiktet og påfører den rensen du liker best, men i stedet for å bruker hendene, renser du med denne børsten i stedet. Den renser bedre og får bort mye mer enn hvis du kun skulle brukt hendene dine til å rense. Virkelig verdt pengene for all del! Den er også mye billigere enn andre steder jeg har sett de selger sånne børster, så den er virkelig verdt det!


  ♥ Translucent loose powder: Dette er også blitt en av de største favorittene i sminkebagen. Dette er et pudder som passer for alle, du påfører over sminken etter du er ferdig med all hudsminke. Dette hjelper både (veldig) på oljet hud, OG den får sminken til å holde MYE lenger! Virkelig et godt kjøp!

   

  -Har du noen spørsmål angående Mary Kay, send meg en mail eller skriv en kommentar så kan jeg kontakte deg. Du kan også lage deg en egen Mary Kay bruker HER, så kan du handle fra nettet, sjekke tilbud, priser osv rett fra stua i ditt eget hjem. 

 • Publisert: 14.10.2015, 15:18
 • Kategori: Sminke
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Nikita <3

  14.10.2015 kl.15:49

  Fine :D

  Synne

  14.10.2015 kl.16:21

  Har ikke hørt om produktene før, men er de dyre? Altså hvor mye koster de per stk? :-)

  Skriv en ny kommentar