hits

Hva er det jeg venter på?

 • Publisert: 07.11.2015, 14:36
 • Kategori: Personlige innlegg
 • Lørdagen er endelig her etter en veldig stressende uke, og da passet det veldig bra at jeg hadde fri fra jobben i tillegg! Jeg føler at det eneste jeg har gjort den siste tiden er å gå på autopilot gjennom hverdagen, gjennom skole, trening, jobb og sosiale greier. Jeg har ikke energi til å oppleve det jeg faktisk er med på, jeg bare er der uten å egentlig få med meg noe. Så mye tanker og bekymringer, som egentlig ikke burde trenge å være der. Jeg vil både passe på å få med meg alle de "viktige" sosiale tingene, klare meg ok på skolen, dra på trening så ofte som mulig, jobbe og i tillegg ha tid til å slappe av. Jeg har lyst til å bare legge alt fra meg og reise. Oppleve hele verden! Uten bekymringer, uten stress, langt vekk fra mørke og kalde Norge..

  Samtidig så er jeg ikke dum, jeg vet at jeg bare må bite tenna sammen og vente. Men hva er det jeg egentlig venter på? Kommer det noen gang til å bli annerledes? Jeg kommer nok aldri til å oppleve verden uansett, jeg kommer bare til å bli ferdig med skolen også jobbe og leve et vanlig, kjedelig liv. Haha, litt mer spennende kommer det sikkert til å bli. Jeg har bare så lite motivasjon for tiden fordi jeg virkelig ikke klarer å bestemme meg hva jeg skal gjøre med livet mitt.

  Uansett, nå tenkte jeg å dra en tur til Jessheim for å se om jeg kan få kjøpt et nytt objektiv. Har hatt lyst på et nytt så lenge nå så vi får se om jeg finner det jeg vil ha. 
  Bildene er fra i går da jeg, Kine og Sunniva dro en tur til norbytjernet når vi hadde fri.

  -Hva skal du i dag?

 • Publisert: 07.11.2015, 14:36
 • Kategori: Personlige innlegg
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  mika josefine

  07.11.2015 kl.15:12

  Jeg vet hvordan du har det. Vi jobber ikke for å leve, men lever for å jobbe. Det er kjempevanskelig å bryte seg løs fra forventningene om et "vanlig liv" eller en A4-hverdag. Er det virkelig meningen at man skal jobbe hver dag 08-16 man-fre, spise middag og ha noen timer fritid før det er på repeat igjen? Og glede seg til fri hver helg, men sjeldent har man råd/tid/mulighet til å gjøre det man virkelig har lyst til uansett. Det er vanskelig å finne ut hva man vil gjøre, jeg sliter veldig med motløshet og følelsen av at jeg står stille uten å vite hva jeg virkelig ønsker å gjøre. Hardt liv, haha. Det er ikke barebare å finne ut hva man vil gjøre for å gi hverdagen mening.

  lisarorvik

  07.11.2015 kl.15:31

  Kjempe fine bilder :)

  Thea Brandlistuen

  08.11.2015 kl.11:17

  lisarorvik: tusen takk :)

  Thea Brandlistuen

  08.11.2015 kl.11:18

  mika josefine: nei det er helt sant! Kjempe vanskelig egentlig fordi man ikke finner ut hva de "rette" valgene er

  Skriv en ny kommentar