hits

2016

 • Publisert: 01.01.2016, 16:44
 • Kategori: Blogg
 • Godt nyttår! Vi er allerede gått inn i 2016, og hvor bloggingen ble av de siste to månedene vet jeg ikke, haha. Den har egentlig bare blitt nedprioritert.

  Men herregud, 2015 har bare sust forbi for min del, synes jeg så vidt har rukket å starte året før det var forbi. Jeg kan virkelig si at dette året likevel har vært utrolig bra, til tross for mye stress både med skole, jobb og sosialt. Men for å oppdatere, jeg har det veldig bra for tiden. Mye bedre enn på lenge. Jeg vet ikke hva som har skjedd, men jeg har gått lenge og følt at jeg manglet noe, og følte ikke jeg hadde alt på plass. Men det har forandret seg veldig de siste par månedene. I forrige innlegg jeg skrev, ser jeg jo at ting ikke føltes helt som det skulle og jeg hadde en periode der jeg følte meg mindre bra rett og slett, men sånn er det ikke lenger. Jeg er glad, jeg smiler, og jeg føler ikke lenger at jeg går og venter på noe jeg ikke har. Jeg har mye mer energi enn før, og for dere som kjenner meg eller har fulgt bloggen over en lengre periode vet at det er noe jeg har hatt mye problemer med.

  Selv om skolemotivasjonen er helt på bunnen for tiden har jeg det likevel bra. Jeg har vel egentlig funnet ut at jeg må prioritere ting som er viktig for meg for at jeg skal ha det bra, og skole er ikke en av dem. Uansett hvor mye det frister å begynne å jobbe for fullt i stedet, skjønner jeg at jeg bare må bite tennene sammen og fullføre det siste halve året. Ellers hadde jeg bare sløst bort 2,5 år på videregående skole, og det er jeg sikker på at jeg hadde angret på senere. Jeg får bare tenke at det ikke er nødvendig med toppkarakterer, og at jeg heller skal gjøre det beste jeg kan uten at det ødelegger for de tingene som faktisk gjør meg glad og får meg til å føle meg bedre. I desember har jeg jobbet mer enn dobbelt så mye som før, og jeg kjenner jeg liker mye bedre å kunne jobbe og tjene mine egne penger enn å sitte hele dagen på skolebenken. Så jeg har hvertfall funnet ut hva jeg skal gjøre neste år, blir nok ikke noe mer skole på meg på noen år, jeg vil heller vente med det til motivasjonen er større og jeg vet hva jeg vil. I mellomtiden vil jeg ta opp eksamen på de fagene jeg mangler som privatist og bruke dagene på ting jeg selv ønsker å gjøre. For selv om jobb er noe mange tenker på som like tidkrevende og kjedelig som skole, så er det noe med det å kunne tjene penger, flytte ut og starte det livet jeg ønsker å leve for fullt. Selvfølgelig er jobb også noe man er nødt til å dra på og som tar veldig mye av dagene, men så er det fortsatt en større frihet i det. Føler jeg hvertfall.

  I løpet av 2015 har jeg hatt mange oppturer og nedturer, jeg har hatt det veldig vanskelig og jeg har hatt det kjempe bra, men det er sånn det er å være jente i slutten av tenårene. Haha. Sånn som ting er nå, sånn som jeg føler meg nå, er sånn jeg vil ha det! Jeg føler meg bra, jeg har det bra med meg selv, og det er det som er viktigst for at alt rundt også kan gå som det skal. Jeg vet hva jeg vil og jeg trenger ikke stresse mer, jeg skal ta 2016 med ro og på den måten jeg ønsker.

  Jeg ser virkelig frem til dette året, egentlig hater jeg sånn "nytt år, nye muligheter"-tull, men det er sant. Jeg har så mange nye muligheter med dette året, ting jeg ser veldig frem til, men også ting som er skummelt. Jeg tror dette blir et bra år, jeg tror det kommer til å gå helt fint! Selv om jeg er nødt til å gå et halvt år til på skolen, har jeg også mye å se frem til i løpet av den tiden! Londontur, russetid, masse sosialt, og så kommer sommeren. Jeg er sikker på at det her blir bra!

 • Publisert: 01.01.2016, 16:44
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Kine M. Karlsen

  08.03.2016 kl.12:54

  dette året blir nok bra skal du se :D

  Skriv en ny kommentar