hits

Oslo tur

 • Publisert: 01.07.2016, 02:48
 • Kategori: Blogg
 • Veldig sen oppdatering i dag dessverre, men det får gå i dag.

  Nå har jeg "nettopp" kommet hjem fra Oslo etter en koselig tur med Sunniva og Amanda. Jeg hadde fått lønning i dag så selvfølgelig måtte jeg bruke opp en del av de på shopping når jeg først var i hovedstaden. Hehe, Neida, men det ble brukt noen kroner mer enn jeg hadde planlagt. Jeg får ikke dratt på noe ferie i år, så jeg tenkte uansett at det ikke gjør så mye om noen av feriepengene gikk til materialistisk glede. Det regnet selvfølgelig masse når vi kom frem, og jeg klarte å glemme kameraet hjemme, men etter noen timer med shopping var den skuffelsen glemt.

  Plutselig bråbestemte vi oss også for å klippe oss, eller, jeg og Sunniva da. Håret mitt har vært utrolig slitt en god stund nå, så jeg måtte få klippet bort det. Planen var egentlig å klippe meg mye kortere enn jeg gjorde, men håret mitt har blitt så langt så jeg turte ikke klippe det alt for kort. Mye ble borte likevel, så det ble en mye kortere frisyre, men det trengtes virkelig.

  Nå er det vel egentlig alt for sent og jeg burde ha lagt meg for lenge siden. Jeg får prøve å sove litt lenge for en gangs skyld, selv om jeg tviler på det funker. Imorgen begynner også treningen ordentlig igjen, jeg har bestemt meg for at jeg skal klare å komme inn på politihøyskolen i løpet av noen år så jeg allerede nå bli mye flinkere til å ha en rutine på treningen, ikke bare trene litt nå og da. Men det blir bra! Jeg skal prøve å få planlagt litt treningsøkter ogsånn fremover, sånn at jeg faktisk gjennomfører det så jeg slipper å trene halvveis.

  God natt!

 • Publisert: 01.07.2016, 02:48
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  Henriette Celin

  01.07.2016 kl.09:15

  Hyggelig å shoppe med venner da. Og om du ikke skal på noe ferie er det jo helt greit å bruke litt penger tenker jeg (:

  Du ble fin på håret ^^

  Edel Kristina

  01.07.2016 kl.23:55

  Veldig fin på håret :) Og gøy med litt shopping!

  Camilla Heindorf

  04.07.2016 kl.01:41

  Så koselig da:)

  Skriv en ny kommentar