hits

Min russetid

 • Publisert: 05.07.2016, 00:04
 • Kategori: Hverdag
 • Heihei!

  Nå er det faktisk allerede snart to måneder siden russetia var ferdig, og det er egentlig helt sykt å tenke på hvor fort det har gått. Jeg tror jeg har gledet meg til å være russ siden barneskolen, så det varte veldig kort til å være noe jeg har gledet meg til så lenge. Siden jeg selv synes det var utrolig gøy å se hvordan andres russetid var, tenkte jeg å dele det med dere selv. Vi hadde ikke noe bil eller buss, men jeg var med i en "vandrerussegruppe" som het Nonchalant 2016. Det ble et veldig spontant valg vi tok med å lage logo, gensere og gruppe, men jeg var med 6 andre utrolig koselige jenter så russetiden ble veldig bra! Jeg valgte også russebukse i stedet for dress av veldig mange forskjellige grunner, men jeg synes bukse var mye mer praktisk selv om jeg ble litt misunnelig på de med dress mange ganger.  Her startet russetiden 15. april, jeg vet det er veldig tidlig i forhold til mange andre steder i Norge, men vi gikk på skolen med buksen vrang den fredagen, og dro til Hellerudsletta på kvelden for vrengefesten. I år hadde det kommet nye regler om at det ikke var lov med medbrakt drikke inn på treffet, så det var litt kjipt, men det var bra likevel og en morsom start på resten av måneden.

  Det ble en noen hjemmefester hos folk i klassen, og russeknuter gjort på skolen. Jeg skulle ha sølvdusk på lua, haha, så da måtte jeg ta 50 knuter. Jeg, Kine og Amanda dro på russens dag på Tusenfryd 4. mai. Vi kom dit ganske tidlig så det var lite folk i starten, men utover kvelden ble det helt stappa fullt av folk og helt sinnsyke køer. Men det var veldig morsomt likevel.


  Jeg tror det morsomste av russetia var landstreffet på Lillehammer 6. - 8. mai, der vi leide en hytte et stykke fra treffet oppover fjellet. Jeg tror aldri jeg har sett så mange folk stappet inn i en så liten hytte, vi var alt for mange og endte med å sove både på to bittesmå sofaer og madrasser på gulvet. Det ble veldig billig i forhold til alle som bestilte hotellrom, og det var veldig koselig å være på en hytte der vi så og si kunne gjøre som vi ville. 

  Etter enda fler hjemmefester og russeknuter bestemte klassen seg for å ha vår egen dåp i stedet for å bli med på den vi hadde på skolen, derfor dro vi til Hurdal og hadde dåpen nede ved vannet. Siste russetreffet jeg var på var Hellerudsletta 16. mai, før russetoget på Jessheim 17. mai.

  Hvor mye penger jeg har brukt den måneden har jeg ikke peiling på, men det var ganske mye. Så jeg er egentlig veldig glad for at jeg ikke var med på buss eller van sånn at jeg hadde brukt enda mer penger. Samtidig som jeg gjerne ville hatt en van hvis jeg noen gang skulle gjort det igjen. Det har uansett vært en veldig morsom opplevelse som jeg allerede har savnet flere ganger, selv om det var sinnsykt digg å få på seg en vanlig bukse og normale klær igjen 18. mai! Dere som skal være russ snart bør virkelig glede dere, hadde vært utrolig morsomt å oppleve igjen selv om hele greia er jo at det kun er en gang i livet.

  Russeklærne mine var forresten fra Russedress, og jeg var veldig fornøyd med de. Vet det er en veldig stor uenighet om hva som er best, men jeg likte Russedress sine klær best.

  -Hva var det beste med russetiden din eller hva gleder du deg mest til?

 • Publisert: 05.07.2016, 00:04
 • Kategori: Hverdag
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  lisarorvik

  05.07.2016 kl.10:52

  Så koselig, fine bilder :)

  Camilla Heindorf

  07.07.2016 kl.01:01

  Kule bilder

  Skriv en ny kommentar