hits

Bloggdesign

 • Publisert: 27.09.2016, 01:46
 • Kategori: Hverdag
 • Hei hei! 

  Egentlig skulle overskriften være noe om at jeg endelig er tilbake på bloggen, men etter jeg har startet og sluttet om hverandre hundre ganger allerede vil jeg ikke fylle opp alle innleggene nedover med overskrifter som "Tilbake" eller "Prøver på nytt". Men sånn som dere sikkert skjønner er jeg tilbake, forhåpentligvis. Selv om dagene er hektiske nok som de er, trenger jeg å være tilbake på bloggen en stund. Jeg trenger en unnskyldning til å ha med meg kameraet og ikke minst skrive igjen.

  Bloggdesignet er fortsatt ikke helt som jeg vil ha det, jeg har tuklet med dette designet i hele kveld og endelig er det noe jeg kan leve med. Jeg merker jeg hvertfall er ute av trening når det gjelder html koder og har helt glemt hvor frustrerende det er når man ikke får til det man vil. For eksempel så ser jeg at på mobilen er ikke designet så bra, men jeg skal jobbe med det. Bloggdesign føler jeg er noe man sjeldent blir helt ferdig med, man jobber med det i lang tid til det er perfekt, men så blir man lei og vil bytte igjen. Jeg er litt usikker på om jeg skal la headeren være der eller bare ha blogg uten header i det hele tatt, eneste er at det kanskje ser litt uferdig ut uten header. Selv om headeren jeg har nå er så simpel at det kanskje ser litt uferdig ut uansett.

  Det ble bare en rask oppdatering før jeg skal legge meg, jeg skulle egentlig legge meg tidlig for å prøve å stå opp litt tidlig imorgen også, men dere ser jo hvor bra det gikk.

  God natt♥

 • Publisert: 27.09.2016, 01:46
 • Kategori: Hverdag
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Camilla Heindorf

  27.09.2016 kl.02:00

  Veldig stilig

  Henriette Celin

  27.09.2016 kl.07:48

  Kjekt at du er tilbake!

  Likte godt headeren i hvertfall ^^

  Skriv en ny kommentar