hits

Eksamensstress allerede

 • Publisert: 15.01.2017, 15:19
 • Kategori: Blogg
 • Eksamensnerver og eksamensstress i januar er kanskje ikke så normalt? Jeg sitter med naturfagboken akkurat ferdig med siste kapittel om Bioenergi, jeg tror påmeldingen til privatisteksamen åpner i dag og plutselig ble jeg helt stiv i kroppen. I dag... Det er alt for tidlig, jeg er ikke klar.

  Av tre eksamener jeg skal gjennom som privatist, kar jeg kun forberedt meg til den ene. Mange vil vel si at jeg er tidlig ute, men med tanke på at jeg faktisk ikke hadde fagene på videregående eller har hatt noe undervisning i fagene i ettertid, er jeg ikke så tidlig ute likevel. Føler jeg selv. Jeg håper jo på at det skal gå bra, jeg betaler jo masse penger for dette og hva som skjer neste år avhenger egentlig av hvordan jeg gjør det.

  Men nok skoleprat. Helgen min har vært veldig bra, jeg hadde en hel frihelg og har prøvd å bruke den så fornuftig som mulig. Jeg har hengt litt etter med planene mine etter jul, så jeg fikk ordnet litt av de tingene og fått slappet ordentlig av. Imorgen er det tilbake på trening og jobb, jeg har meldt meg inn på treningsstudio i samme bygg som jobben, sånn at det blir enklere for meg å rekke begge deler i løpet av dagen. Før måtte jeg kjøre rundt 20 min en vei for å komme på trening, så det var ikke alltid jeg rakk å dra på trening før jobb.

  Nå kommer snart kjæresten min på besøk, så skal vi bare slappe av resten av kvelden.

  Hvordan har helgen din vært?

 • Publisert: 15.01.2017, 15:19
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  Iselin Renée

  15.01.2017 kl.15:46

  Eksamen gir mye stress ja. Har egentlig bare jobbet denne helgen, så tenkte å bruke dagen på å slappe av :)

  Maria Jansen

  15.01.2017 kl.18:17

  Kjenner på eksamensstresset allerede selv! Er virkelig ikke noe kjekt! Kommer nok til å gå helt fint, stå på sånn som du allerede har begynt å gjøre :)

  Høres ut som at du hadde en fin helg, godt med frihelg noen ganger! Håper at du får en fin søndag videre :)

  Min helg har vært rolig og fin!

  Camilla Heindorf

  15.01.2017 kl.23:52

  Hatt en fin helg.

  Håper du har hatt en fin helg også. :D

  Skriv en ny kommentar