hits

Året som gikk 2016

 • Publisert: 19.01.2017, 10:54
 • Kategori: Blogg
 • Jeg burde egentlig ha gjort dette tidligere, men bedre sent enn aldri. Jeg er verdens mest glemske person, så jeg sliter litt med å huske alt som skjedde i fjor, men jeg skal prøve å fortelle så mye jeg husker.

  Januar-Februar

  Året startet med vår største og aller siste forestilling på Jessheim vgs, "Ikke bare faen" var en selvskreven forestilling vi hadde om hverdagsproblemer hos ungdommer. Det var en veldig vellykket forestilling, og en fin "avslutning" på alle årene på videregående.

  I februar var det russeball, endelig fikk vi følelsen av at russetiden var rett rundt hjørnet. Vi hadde ballet sammen med en annen videregående skole, på et hotell ved Gardermoen.

  .

  Mars-Mai

  I mars var det klart for årets storprosjekt, hele Musikk, Dans, Drama satt sammen forestillingen "Skjerma". Utrolig lange, harde, men også morsomme dager. Klassen min hadde spart opp penger i tre år til en siste klassetur før vi sluttet, så i midten av mars var vi en langhelg i London. Nesten 30 elever, et kult hotell, forestillinger, middager, shopping og fest. Det var utrolig morsomt, og en tur jeg gjerne skulle opplevd igjen.

  I April startet nedtellingen til russetiden, og 15. april var vi på Hellerudsletta klare til å vrenge buksene og starte russetiden for fullt.

  April og mai var to utrolig morsomme måneder, med hjemmefester, russetreff til Lillehammer og to ganger på Hellerudsletta, fine folk, bra stemning og russeknuter. Vi bodde 7 jenter i en hytte på Lillehammer under landstreffet, en kjempe morsom tur med minner for livet. Russetiden ble avsluttet med Hellerudsletta natt til 17. Mai, og russetoget på Jessheim dagen etter.

  .

  Juni-Juli

  Sommeren var endelig her, og vi avsluttet tre år på videregående. Eksamener, sommerfester, sol, strandturer. Jeg feiret bursdagen min hjemme hos ei venninne, og sov ute på madrasser sammen med Sunniva og Kine. Det var en vellykket sommer!

  .

  August-Oktober

  I starten av august fant vi ut at det hadde blitt alt for lite ferie på oss i år, så en uke senere satt jeg, Kine og Sunniva på flyet til Amsterdam. Vi tok fire dager ferie, med en utrolig fin tur. Mye shopping, museum, båttur og kjempe fint vær. Vi var heldige og hadde 30 grader og strålende sol hver eneste dag.

  I september og oktober skjedde det ikke så mye, alle hadde begynt på skole igjen, mens på meg ble det mye jobbing og lesing til eksamen. Jeg og Sunniva var på Red Hot Chilli Peppers konsert, utallige turer til Romerike folkehøgskole for å besøke Kine, noen morsomme kvelder, senterfest med jobben og høstferien da endelig folk var hjemme på ferie fra skolene sine.

  .

  November-Desember

  De to siste månedene i året var også ganske rolige, men jeg fikk tatt en del bilder når det først var fint vær, stresset med å finne alle julegaver jeg skulle handle inn, mye trening julebord, og endelig jul. Nyttårsaften feiret vi i Hurdal, jeg hater raketter, men klarte å gå ut en tur likevel.

  Det har vært et kjempe fint år med mange minner, selv om de siste månedene i året var veldig rolige og med mye jobb og lite fritid. Jeg håper det blir et like minnerikt år i år, jeg har fortsatt ikke peiling på hva jeg skal til høsten, men uansett hva jeg gjør skal jeg gjøre det beste ut av det og prøve å oppleve mye.

  Hvordan har året ditt vært?

 • Publisert: 19.01.2017, 10:54
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Camilla Heindorf

  20.01.2017 kl.00:23

  Den var ganske fin:)

  Skriv en ny kommentar