hits

Når man mister noen man er glad i

 • Publisert: 28.03.2017, 23:09
 • Kategori: Personlige innlegg
 • "Hvordan har du det, Thea?"

  Bra.

  Å svare på det spørsmålet har vært utrolig vanskelig i det siste. Jeg vil ikke være personen som syter og klager, men å si at alt er bra når du egentlig har det vondt, er tungt det også. Jeg vil jo gjerne dele, jeg vil gjerne fortelle de nærmeste hvordan jeg føler meg for å få det ut, for å slippe å tenke mer. For det er det som er problemet, jeg har tusen tanker surrende rundt i hodet til en hver tid, og plutselig renner det over.

  Det er vanskelig å innrømme både for meg selv og andre, at nå har jeg det faktisk vondt. Jeg vet bare ikke hva det er som gjør vondt. Jeg går med en stor klump i magen konstant, og det skal ingenting til før jeg sprekker, enten med sinne eller med gråting. Det er veldig frustrerende, for alt gjør så vondt og jeg har så lite motivasjon eller lyst til noe som helst. Jeg vil ikke være hjemme, men jeg vil ikke utenfor døren, jeg vil ikke gå hele dagen uten å trene, men jeg vil ikke trene, jeg vil ikke være sammen med noen, men jeg vil ikke være alene. Jeg vil ingenting...

  Jeg følte jeg var veldig godt i gang med bloggingen noen måneder tilbake, og plutselig sa det stopp. Dagen etter forrige blogginnlegg ble publisert, mistet jeg et nært familiemedlem veldig brått og uventet. En sånn hendelse vil nok være vanskelig for alle, og det var nok også den ene triggeren som fikk alt annet til å utløses i tillegg. Ukene etter har vært tunge, både av det faktum at jeg mistet noen jeg var glad i, men også fordi det har satt i gang så mye mer. Jeg har en usikkerhet inni meg som ikke vil gå bort, jeg har det vondt med meg selv og føler at alt rundt meg blir feil uansett hva jeg gjør.

  Jeg føler jeg har fått et veldig usunt forhold til hele livet, til mat, til trening, til sosialt, til avtaler. Ingenting fungerer som det skal lenger, og akkurat nå vet jeg ikke hvordan jeg skal få det til å bli bra igjen.

 • Publisert: 28.03.2017, 23:09
 • Kategori: Personlige innlegg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar