hits

Varmere påske

 • Publisert: 13.04.2017, 12:37
 • Kategori: Blogg
 • Vietnamesisk tid: 17.37

  Hei hei,

  Nå har vi nettopp kommet på hotellrommet etter en lang dag ved bassenget. Vi har vært der siden rundt ni i dag tidlig, så jeg er greit sliten etter solen hvertfall. I går klarte jeg å sovne i solen da jeg egentlig bare skulle legge meg ned i fem minutter for å tørke litt, det endte med at tilogmed jeg har blitt solbrent. Jeg kan ikke huske sist jeg var solbrent, for jeg har egentlig tålt solen ganske bra, men denne gangen tålte ikke huden min sola. Haha, uff, rød som en tomat på brystet og ene armen, men ellers har jeg egentlig blitt ganske brun. Det er kjempe godt å endelig få litt farge på kroppen igjen, for det er veldig lenge siden sist ferietur. Det har vært veldig varmt de siste dagene, med over 35 grader på dagen, så det er blitt en litt varmere påske i år.

  I går var vi første gang i "sentrum" av Mūi Né, det var ikke det største stedet å skryte av, men det var litt flere og større butikker enn her og litt flere folk. Det var også ganske mye dyrere der borte, men likevel, tre kroner for en øl eller brus og tjue kroner for middag er ikke mye penger.

  Foreløpig har vi ikke dratt på noe turistattraksjoner enda, jeg har et par ting jeg har lyst til å gjøre som jeg håper vi får tid til i løpet av de neste dagene. Det er fortsatt en god stund igjen her, men tiden går veldig fort når man er på ferie!

  Nå skal vi slappe av litt på rommet og snart gå ut for å spise, jeg må ærlig si at vi ikke har møtt på de vennligste eller mest serviceinnstilte menneskene her nede, men en restaurant har vi vært heldige med så jeg tror vi går tilbake dit i kveld.

 • Publisert: 13.04.2017, 12:37
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Sandra Marie

  13.04.2017 kl.12:46

  fine bilder, og søte puser <3

  Victoria Larsen

  13.04.2017 kl.13:20

  Så herlig! Kjempe fine bilder og sååååå nydelige puser <3

  Skriv en ny kommentar