hits

Taco-fredag

 • Publisert: 16.04.2017, 12:34
 • Kategori: Blogg
 • Vietnamesisk tid: 17.34

  Jeg kom på at jeg helt hadde glemt å legge ut bildene fra fredag. Vi dro først en liten tur inn til der alle de lokale fiskerne jobbet og bodde, men der var det ikke så mye å gjøre for oss turister, så vi tok taxi tilbake til sentrum. Det var jo fredag, så når vi kom over et sted som solgte mexicansk mat så måtte vi jo selvfølgelig prøve det ut! Ingen fredag uten taco, haha. Uheldigvis ble ikke magen like fornøyd av det i går, men det var godt likevel.

  På kvelden både på fredag og i går var vi på en café/bar som heter Joe's. Akkurat nå er det ikke så mye folk i Mūi Né, så alle restauranter og lignende pleier å være ganske tomme, men der har det vært masse folk hver dag. Det ligger for det første midt i backpacker-området, har ganske koselig stemning og spiller livemusikk, så det er kanskje ikke så rart at det er mye folk der.

  I dag har jeg ikke vært i helt bra form, så det har vært en veldig rolig dag. Jeg har ligget lenge i skyggen ved bassengkanten og også ligget inne nå et par timer for å slappe helt av. Snart skal vi dra ut for å spise, mest sannsynlig på et sted vi så der de hadde masse grillmat. Imorgen skal vi dra for å kjøre ATV på sanddynene, det tror jeg kan bli morsomt! Om en uke så har vi nettopp landet hjemme igjen i Norge, det har gått veldig fort så det fikk meg til å tenke at jeg virkelig må nyte de neste dagene. Vi har bare fire dager igjen her i Mūi Né før vi reiser tilbake for å ha et par dager i Ho Chi Minh før hjemreise.

 • Publisert: 16.04.2017, 12:34
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Sandra Marie

  16.04.2017 kl.18:35

  så kos :) fine bilder!

  Camilla Heindorf

  17.04.2017 kl.02:32

  Kule bilder. <3

  Skriv en ny kommentar