hits

Good morning Vietnam

 • Publisert: 22.04.2017, 03:43
 • Kategori: Blogg
 • Vietnamesisk tid: 08.43

  God morgen! Eller det er vel kanskje midt på natten hjemme.

  I dag hadde jeg satt på vekkerklokken 09:30 sånn at vi akkurat skulle rekke frokost, men sånn ble det ikke. Klokken syv ble vi vekt av et forferdelig bråk på andre siden av veggen. De driver visst med byggingen av et nytt hotell eller noe lignende ved siden av, vegg til vegg med dette bygget. Så nå skulle de selvfølgelig begynne å borre og banke i veggen inn til hotellrommet vårt. Haha, ble en litt annerledes vekkerklokke i dag da!

  Vi kom frem til Ho Chi Minh i to tiden i går, etter en 5 timers taxitur fra Mūi Né. Hotellet vi sjekket inn på her var forsåvidt helt ok, men det er ganske gammelt og møkkete så jeg tror vi alle er glade for at det bare ble en natt her. I går rakk vi besøke både krigsmuseet, det store markedet og Hard Rock Café her i Ho Chi Minh, så vi hadde nok å finne på i går.

  I dag reiser vi hjem, det er egentlig veldig trist å tenke på men samtidig blir det godt å komme hjem til en litt lettere og mindre fuktig luft, og selvfølgelig senga mi, haha. Flyet vårt reiser ikke før rundt ni tiden i kveld, og vi har ikke hotellrommet lengre enn til klokken tolv, så vi må finne på noe for å få tiden til å gå de timene. Jeg og Trym tenkte å sjekke ut et av de ordentlige kjøpesenterne her, siden vi ikke har lyst til å gå rundt å svette i 36 varmegrader uten muligheten til å dusje før en 15 timers flyreise.

  Nå har vi spist frokost og skal vel egentlig bare ordne oss og pakke ferdig det siste før vi går ut og nyter den siste dagen vår i Vietnam.

 • Publisert: 22.04.2017, 03:43
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  elisebr

  22.04.2017 kl.10:21

  Så gode hamburgerne så ut! :) Ønsker dere en fin og god reise hjem :)

  Camilla Heindorf

  23.04.2017 kl.00:02

  Ser koselig ut. <3

  Skriv en ny kommentar