hits

Ferdig for alltid!

 • Publisert: 06.06.2017, 20:06
 • Kategori: Hverdag
 • Haallo verden!

  Vietnam turen tok slutt for nesten to måneder siden, og dette er det første innlegget jeg skriver siden det? Hvordan er det mulig? Til mitt forsvar har jeg vært ganske opptatt den siste tiden da. Rett etter vi kom tilbake begynte jeg rett på eksamensforberedelser, en uke etter hadde jeg min første eksamen og den siste hadde jeg ikke før forrige uke. Det gikk både bedre og verre enn forventet, hvis det går an å si. Jeg forventet ikke at det skulle være så vanskelig på forhånd, men jeg forventet heller ikke å klare meg så bra heller. Kort fortalt fikk jeg 3 i naturfag muntlig og 5 i engelsk muntlig, skriftlig venter jeg fortsatt på, så det blir spennende! Men nok skoleprat, nå er jeg endelig ferdig med vgs for alltid! Det er så deilig!


  Jeg har også fått meg ny jobb, det er noe jeg helt har glemt å skrive noe om i det hele tatt tror jeg. Det har vært en del vanskeligheter i løpet av vinteren, som de fleste har lest tidligere har jeg hatt det litt tøft den siste tiden, og da trengte jeg rett og slett noe helt nytt et helt nytt sted. Så nå jobber jeg som informasjonsmedarbeider på Gardermoen, jeg trives veldig godt og synes egentlig det er veldig spennende, selv om det er utrolig mye forskjellig å sette seg inn i. For det meste har jeg startet mellom 05:30 og 06:30, det er ganske slitsomt å stå opp såpass tidlig hele tiden, men da er jeg også ferdig veldig tidlig, og det er utrolig godt!

  Nå skal jeg se ferdig One Tree Hill, og se en film med kjæresten min før jeg må legge meg tidlig for jobb imorgen. Altså, klokken er jo allerede åtte, så den legge seg "tidlig" planen har nok allerede gått veldig dårlig, haha. Ha en fortsatt fin kveld! ♥ ♥ ♥ 

   

 • Publisert: 06.06.2017, 20:06
 • Kategori: Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar