hits

Flyttekaos

 • Publisert: 10.09.2017, 23:02
 • Kategori: Hverdag
 • Jeg må bare starte med å si at det er så sykt rart med fri i helgene... Jeg er så vandt til nesten alltid jobbe i helger, og nå har jeg plutselig fri? Men det er veldig godt!

  Hei hei, og god Søndag fra Gjøvik, haha. Som noen kanskje allerede vet så har jeg flyttet, til Gjøvik faktisk. Jeg har startet på bachelor i Webutvikling på NTNU her, så nå er jeg offisielt student. Vi flyttet faktisk ikke inn i leiligheten her i Gjøvik før 1. September, så det er fortsatt relativt nytt for meg, men nå er jeg ganske fornøyd med hvordan vi har fått det i leiligheten vår. De første par ukene "bodde" jeg hos Martine på Lena, så jeg hadde et sted å sove når jeg hadde flere dager på rad med forelesning. Men på grunn av mye fri midt i uka, kjørte jeg en del hjem også i løpet av de ukene, jeg er likevel veldig glad for at jeg fikk sove litt hos dem sånn at jeg slapp kjøring i én time og tjue minutter frem og tilbake hver eneste dag jeg skulle ha forelesning.

  Det er utrolig rart å ha flyttet for seg selv egentlig, jeg har jo gledet meg og ventet på det ganske lenge, men når det først skjedde må jeg innrømme at det egentlig var ganske skummelt. Det er litt skummelt fortsatt. Forrige helg satt jeg litt med følelsen av at jeg var så langt hjemmefra og at jeg kjente så få personer her, pluss at jeg er veldig usikker på om jeg egentlig kommer til å klare å få noe særlig venner på skolen siden jeg fortsatt ikke vet så godt hvem jeg går i klasse med og hvem jeg bare har forelesninger med, så jeg tror det blir litt vanskelig for meg. Jeg som er så sykt avhengig av å ha mennesker rundt meg. Men nå har Trym fått seg jobb i Gjøvik da, så da kommer han til å være her mye mer sammen med meg, i tillegg til at det er veldig betryggende at Sunniva har flyttet hit for å studere også, og Martine bare bor 15-20 min unna.

  Jeg føler vi har vært veldig heldige og fått en leilighet som passer oss helt perfekt. Den er ikke for nærme skolen, men ikke for langt unna hverken skolen eller sentrum, vi har et soverom ganske så separert fra stua, leiligheten er på 65 kvadrat så vi har veldig god plass, og den er veldig lys og fin. Så vi kunne egentlig ikke fått noe bedre, føler jeg hvertfall.

  Nå føler jeg vi har kommet oss ganske på plass, forrige helg var det helt fullstendig kaos her, vi (eller, for det meste jeg kanskje?) hadde syyykt mye ting som skulle inn her, så vi tråkket bare over rot og esker over alt. I tillegg klarte sengen å bli våt av regnet i flyttelasset, så vi ble sovende på en ganske liten sofa den første natten. Haha, det var ganske slitsomt og kaotisk, så jeg er glad vi sto på og ble ferdig med å rydde ut ganske fort. Det eneste vi mangler nå er egentlig å få hengt opp bilder på veggen. 

             

  Nå tenkte jeg at jeg snart skulle legge meg, jeg var på besøk hos Lisbet i feiring i går kveld og kom meg ikke i seng før 4 i natt, også våknet jeg 8, så det ble ikke akkurat mye søvn på meg i natt. I dag har jeg bare slappet av, ryddet og ordnet litt, og hatt besøk av Martine noen timer, så jeg har egentlig hatt en veldig fin dag, og helg!

  Hvordan har din helg vært?

 • Publisert: 10.09.2017, 23:02
 • Kategori: Hverdag
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Line

  27.09.2017 kl.17:59

  Veldig modig av deg å flytte! Håper du blir mer komfortabel med situasjonen din senere :) Lykke til!

  Skriv en ny kommentar