hits

Kategori: Ferie

This Summer

 • Publisert: 08.08.2017, 22:12
 • Kategori: Ferie
 • Som jeg alltid tenker hver eneste sommer, denne har vært alt for kort! Tenk at det allerede er august og snart klart for skolestart. Jeg føler egentlig at sommeren ikke har begynt enda, for jeg har ikke akkurat hatt så veldig mange "sommerdager". Det ble ikke noe sydenferie i år, det er både på grunn av pengene og fordi jeg har jobbet veldig mye så det har rett og slett ikke vært tid. Likevel har jeg fått en del ut av denne sommeren, selv om antall fridager med sol ikke har vært så mange.

  Vi hadde jo en liten ferie i starten av sommeren der vi reiste til Gøteborg og Liseberg, men annet enn det har jeg for det meste holdt meg hjemme. Det har vært noen koselige grillkvelder og småfester her og der, og i midten av Juli fant jeg ut at jeg hadde kommet inn på skole. Jeg sto på venteliste på førstevalget mitt en god stund, men kom inn på andrevalget. Begge var på NTNU på Gjøvik, så jeg kunne uansett planlegge flytting dit. Noen dager senere fikk jeg vite at jeg hadde kommet inn på førstevalget, Webutvikling, så nå er det bare å vente på skolestart. Jeg hadde faktisk ikke trodd at jeg skulle komme inn når jeg fikk se at jeg var på venteliste, jeg var så skuffet! Men jeg kom inn, så dette blir utrolig spennende. Jeg kan såvidt noe som helst fra før, så jeg er litt redd for at det ikke skal gå så bra, men man går jo på skole for å lære.

  23. Juli ble jeg også 20 år! Endelig min tur! Jeg og Julie feiret bursdagen vår sammen, med temaet "Beach Party", det kom kjempe mange fantastiske folk, så det ble en vellykket kveld. Vi dro en del turer til Gjøvik i løpet av sommeren for å se etter leilighet, men det er vanskelig når det er så mange studenter som kjemper om de samme bostedene. En av gangene var leiligheten rett og slett helt råtten og muggen, så der gadd vi ikke engang å prøve, så har leiligheter også blitt leid bort til noen andre, men sist vi var der klarte vi å finne den perfekte leiligheten, og fikk den! Den var kjempe fin, med god plass, ikke så langt unna skolen og jeg er kjempe gira på å flytte dit! Det er ikke innflytning før 1. September, så de førte to ukene av skolen får jeg bo hos Martine og kjæresten hennes, ikke så langt unna Gjøvik.

  Jeg har vært litt stresset for å få alt på plass før jeg flytter, det er bare en uke igjen og jeg har masse å gjøre før det. Bilen skal på EU-godkjenning, jeg har fortsatt to dager igjen på jobb, jeg skal en tur på hytta og jeg må også rekke å pakke ned hele rommet. Jeg er godt i gang, men jeg mangler fortsatt en god del. I dag reiste jeg og Sunniva til Ikea for å kjøpe inn småting til leiligheten. Jeg har allerede ganske mye møbler liggende fra før av, vi kjøpte også en del av han som leier den leiligheten nå, så jeg manglet egentlig kun småting til badet, kjøkkenet og en TV-benk. Så nå er det meste i boks, og jeg kjenner det skal bli så utrolig godt å kunne pakke ut alt 1. september. Det er ganske kjedelig å bare vente og vente, hvertfall når alle tingene mine bare ligger i bokser i mellomtiden, haha. 

  Jeg har lyst til å bli flinkere med bloggingen igjen, haha det sier jeg hver eneste gang. Men nå som jeg ikke bare skal bruke alle dagene mine på jobb på Gardermoen, men faktisk har en del ting som skjer, så tror jeg det blir mye lettere. I tillegg får jeg jo et eget sted å bo etterhvert, og da blir nok ting mye lettere.

   

 • Publisert: 08.08.2017, 22:12
 • Kategori: Ferie
 • #comments">2 kommentarer
 • Kategori: Ferie

  I sommer vil jeg...

 • Publisert: 12.06.2017, 14:15
 • Kategori: Ferie
 • Det føles ikke som om vi allerede er i juni når jeg har sett ut gjennom vinduet de siste dagene, bare regn og kulde. I går måtte jeg faktisk ta på meg boblejakka når jeg dro for å fylle bensin, haha, det er nok bare jeg som er så kald av meg at jeg må ha på boblejakke i juni. Jeg har likevel et håp om at det skal bli sommer i år også, jeg er ikke så glad i vinteren, så jeg har sett for meg hvordan sommeren skal bli i flere måneder nå. Og dette er det jeg håper på å få opplevd sommeren 2017:

   Bade og sole meg! Sånn som det ser ut nå så virker det egentlig ikke så sannsynlig at jeg skal få til det i Norge i sommer, men jeg gleder meg veldig til å kunne ligge på stranda i flere timer og også bade i Hurdalsjøen. Når det blir varmt nok!

  ♥ Grillkvelder! Jeg savner så fælt sene grillkvelder med bra musikk og fint vær, og masse fine folk. Jeg håper på det kan bli en del av det i sommer. 

  ♥ Reise! Jeg har allerede vært to uker i Vietnam i påsken, så vi får se om jeg rekker enda en sydentur. Men jeg og Trym dro jo på en kjempe koselig tur til Gøteborg i helgen, og sånne type turer håper jeg på det blir flere av. Jeg hadde det kjempe koselig selv om det bare var for en helg!

  ♥ Ta bilder! På vinteren har jeg ingen inspirasjon til å kunne ta bilder, jeg synes alt blir så grått og kjedelig. Så i sommer skal jeg ta frem kameraet oftere.

  ♥ Bestemme meg! Dette er en ting jeg egentlig ville ha kunnet utsatt for litt lenger, men likevel vet jeg at i sommer må jeg ta et valg. Hva skal skje til høsten og kanskje de 3-5 neste årene av livet mitt? Blir det skole? Blir det jobbing et år til? Flytter jeg? Blir jeg hjemme? Alt dette må jeg finne ut i løpet av sommeren.

  ♥ Dra på hytta! Jeg føler det er så lenge siden jeg har besøkt hytta vår både på Tyrifjorden og på Lesjaskog, den på Lesjaskog er ganske langt unna så det spørs faktisk om jeg har nok fri til å kunne besøke den. Men den ved Tyrifjorden ligger kun én time unna, så den håper jeg at jeg kan besøke et par ganger snart.

  ♥ Båttur! Jeg er vokst opp med at båten skal brukes på alle dager med sol i løpet av sommeren, så jeg gleder meg til å dra på et par båtturer i finværet!    

  ♥ Dra til Oslo! Jeg synes det er så koselig å dra inn til byen på fine dager, gå nedover Aker brygge, sitte på Operataket eller bare gå rundt i butikker i Karl Johan. I tillegg flytter en av mine beste venner inn til Oslo om bare et par uker, så da blir det nok noen turer inn til byen forhåpentligvis.

  ♥ 20 ÅR!!! Sist men ikke minst blir jeg 20 (!!!) år den 23. Juli, så det er ikke lenge til i det hele tatt. Jeg gleder meg så mye til å endelig bli 20! Jeg føler så mange av vennene mine allerede har vært 20 i evigheter, så nå er det på tide at jeg blir det også! Jeg skal feire den bursdagen stort, det er jeg helt sikker på!

   

  Hva vil du gjøre i sommer?

 • Publisert: 12.06.2017, 14:15
 • Kategori: Ferie
 • #comments">1 kommentarer
 • Kategori: Ferie

  Tjena grabbar

 • Publisert: 09.06.2017, 23:44
 • Kategori: Ferie
 • Herregud så klein overskrift, men som du skjønner er vi i Sverige. Etter frokost på hotellet i Sarpsborg pakket vi bilen og dro rett til Gøteborg, her sjekket vi inn på Quality Hotell og dro egentlig rett ned på Liseberg etter innsjekk. Ingen av oss har vært på Liseberg før så vi visste ikke helt hva vi kom til, men jeg må si at jeg trodde faktisk utvalget skulle være større. Likevel så var det nok av ting å finne på, i tillegg til at det er fredag og de fleste var fortsatt på skole eller jobb, og at været var litt opp og ned i løpet av dagen, så det var nesten ingen køer. Jeg ser jo på måten de har lagt opp veiene til de forskjellige attraksjonene at det er forventet ganske syke køer der i løpet av sommeren, så jeg er glad for at vi dro på en dag som dette.   Det ser ut som om jeg har tisset på meg på det nederste bildet til høyre, men egentlig har jeg bare tatt sånn rafting tur, haha. Eller kanskje jeg bare faktisk tisset på meg, hvem vet.. Uansett så vant vi to kilo toblerone, så nå er det bare å spise! Trym klarte også å miste bankkortet sitt i dag da, noe må jo alltid skje på ferie. Vi var egentlig på vei til å finne en restaurant i sta, men på grunn av både fotballkamp mellom Sverige og Frankrike (?), og på grunn av Pride, var det helt umulig. Så det ble faktisk mcern mat på hotellrommet. Romantisk ♥ 

  Vi får legge oss snart så jeg orker å kjøre over fire timer hjem imorgen etter frokost, må jo selvfølgelig innom et kjøpesenter for litt harryhandel da, men etter det blir det rett hjem. God Natt ♥ 

 • Publisert: 09.06.2017, 23:44
 • Kategori: Ferie
 • #comments">1 kommentarer