hits

This Summer

 • Publisert: 08.08.2017, 22:12
 • Kategori: Ferie
 • Som jeg alltid tenker hver eneste sommer, denne har vært alt for kort! Tenk at det allerede er august og snart klart for skolestart. Jeg føler egentlig at sommeren ikke har begynt enda, for jeg har ikke akkurat hatt så veldig mange "sommerdager". Det ble ikke noe sydenferie i år, det er både på grunn av pengene og fordi jeg har jobbet veldig mye så det har rett og slett ikke vært tid. Likevel har jeg fått en del ut av denne sommeren, selv om antall fridager med sol ikke har vært så mange.

  Vi hadde jo en liten ferie i starten av sommeren der vi reiste til Gøteborg og Liseberg, men annet enn det har jeg for det meste holdt meg hjemme. Det har vært noen koselige grillkvelder og småfester her og der, og i midten av Juli fant jeg ut at jeg hadde kommet inn på skole. Jeg sto på venteliste på førstevalget mitt en god stund, men kom inn på andrevalget. Begge var på NTNU på Gjøvik, så jeg kunne uansett planlegge flytting dit. Noen dager senere fikk jeg vite at jeg hadde kommet inn på førstevalget, Webutvikling, så nå er det bare å vente på skolestart. Jeg hadde faktisk ikke trodd at jeg skulle komme inn når jeg fikk se at jeg var på venteliste, jeg var så skuffet! Men jeg kom inn, så dette blir utrolig spennende. Jeg kan såvidt noe som helst fra før, så jeg er litt redd for at det ikke skal gå så bra, men man går jo på skole for å lære.

  23. Juli ble jeg også 20 år! Endelig min tur! Jeg og Julie feiret bursdagen vår sammen, med temaet "Beach Party", det kom kjempe mange fantastiske folk, så det ble en vellykket kveld. Vi dro en del turer til Gjøvik i løpet av sommeren for å se etter leilighet, men det er vanskelig når det er så mange studenter som kjemper om de samme bostedene. En av gangene var leiligheten rett og slett helt råtten og muggen, så der gadd vi ikke engang å prøve, så har leiligheter også blitt leid bort til noen andre, men sist vi var der klarte vi å finne den perfekte leiligheten, og fikk den! Den var kjempe fin, med god plass, ikke så langt unna skolen og jeg er kjempe gira på å flytte dit! Det er ikke innflytning før 1. September, så de førte to ukene av skolen får jeg bo hos Martine og kjæresten hennes, ikke så langt unna Gjøvik.

  Jeg har vært litt stresset for å få alt på plass før jeg flytter, det er bare en uke igjen og jeg har masse å gjøre før det. Bilen skal på EU-godkjenning, jeg har fortsatt to dager igjen på jobb, jeg skal en tur på hytta og jeg må også rekke å pakke ned hele rommet. Jeg er godt i gang, men jeg mangler fortsatt en god del. I dag reiste jeg og Sunniva til Ikea for å kjøpe inn småting til leiligheten. Jeg har allerede ganske mye møbler liggende fra før av, vi kjøpte også en del av han som leier den leiligheten nå, så jeg manglet egentlig kun småting til badet, kjøkkenet og en TV-benk. Så nå er det meste i boks, og jeg kjenner det skal bli så utrolig godt å kunne pakke ut alt 1. september. Det er ganske kjedelig å bare vente og vente, hvertfall når alle tingene mine bare ligger i bokser i mellomtiden, haha. 

  Jeg har lyst til å bli flinkere med bloggingen igjen, haha det sier jeg hver eneste gang. Men nå som jeg ikke bare skal bruke alle dagene mine på jobb på Gardermoen, men faktisk har en del ting som skjer, så tror jeg det blir mye lettere. I tillegg får jeg jo et eget sted å bo etterhvert, og da blir nok ting mye lettere.

   

 • Publisert: 08.08.2017, 22:12
 • Kategori: Ferie
 • #comments">2 kommentarer