hits

Svar på spørsmålsrunden

 • Publisert: 31.10.2013, 10:00
 • Kategori: Hverdag
 • Kan du vise rommet ditt? Det fikk jeg mange spørsmål om faktisk. Jeg har allerede laget et innlegg om det, men rommet mitt hos mamma har forandret seg veldig siden det, og rommet hos pappa har nettopp blitt pusset opp. Så jeg kan sikkert vise rommene mine senere.

  Noen favorittprodukter å anbefale? En olje fri lotion fra Origins. Jeg elsker den virkelig. Jeg har veldig tørr hud, men denne her hjelper kjempe mye for å holde huden fuktet!

  Favoritthobbyer? Jeg spiller jo piano da, også liker jeg godt å ta bilder og tegne og male. Være med venner og kjæreste når jeg orker, og drive med hunden min. 

  Hvorfor begynte du å blogge? Jeg begynte for noen år siden, men så sluttet jeg. Grunnen til at jeg begynte igjen nå var for det første fordi jeg savnet bloggingen, og for det andre fordi jeg hadde fått diagnosen ME og var veldig mye hjemme uten å ha noe å gjøre. Jeg ville fortelle folk som ikke visste det, grunnen til at jeg var så mye borte og hvordan jeg følte det.

  Favoritt sang? Jeg har så mange sanger jeg liker godt, men må jeg velge en sang så tror jeg det må være "Dare you to move" av Switchfoot. Eneste grunnen til at det er min favoritt sang er fordi den bringer tilbake mange gode minner siden den er ganske gammel. Men den er jo så fin!

  Hva er favorittbyen din? London! Helt sikkert London. Jeg har bare vært der to ganger, men jeg er virkelig forelsket i den byen. Haha. Sist gang jeg var der er allerede ett år siden, og jeg savner det så utrolig mye. Gå rundt i Oxford street med masse penger på kortet, oppleve alt man kan se der. Ekte engelsk frokost, Musikaler, London Eye, PRIMARK (!!!), Madame Tussauds. Det er så mye fantastisk med den byen. Du aner ikke hvor mange ganger jeg har drømt om nettene at jeg har dratt tilbake dit. Hehe. 

  Drømme bil? Åh, det er en Audi r8. Elsker den bilen!!!  Hvor høy er du? Jeg er 1.68 

  Har du søsken? Ja, jeg har en lillebror på 13 år, også har jeg en stebror på 7 år som heter Emil. Han er sønnen til mamma sin kjæreste.

  Hva er favoritt serien din? Jeg har sett på så mange forskjellige serier. One Tree Hill, Game of Thrones, True Blood, Pretty Little Liars, The following, Gossip Girl, The Walking Dead, Ravenswood og 90210 er det som er mine favoritter nå.

  Hvilke blogger leser du? Favoritter? Jeg titter innom mange av bloggene på topp listen, men jeg er fast leser av Anna Rasmussen (mammatilmichelle.blogg.no), Erica Mohn Kvam (l0ve.blogg.no), Sophie Elise (sophieelise.blogg.no), Martine Kristine (martinekristine.blogg.no), Madeleine Pedersen (maddepaddee.blogg.no og Therese Charlotte sin (Tcmn.blogg.no) Også leser jeg en del av bloggene som ligger på topplisten i Eidsvoll.

  Hvor shopper du helst? Helst shopper jeg i Oxford street i London, haha. De har så mange butikker du ikke finner rundt her. Som Primark, Victorias secret, Bershka og Topshop. Men her i Norge shopper jeg helst på Bik Bok eller på nettet.

  Hvor får du inspirasjon fra? Jeg får inspirasjon fra Instagram, We heart it og andre blogger.

  Hvor lenge tror du at du kommer til å holde på med bloggen? Jeg vet ikke, så lenge folk leser den, så lenge jeg orker? Jeg aner egenltig ikke.

  Har du Instagram? Det har jeg! Jeg heter theabr97 hvis noen vil følge meg. 


  Hvilken vgs går du på og hvorfor? Jeg går på vgs på Jessheim. På musikk, dans og Drama. Jeg ville egentlig gå i Eidsvoll først, men de hadde ikke linjen jeg ville gå på også ville jeg starte litt på nytt. Nå angrer jeg litt sosialt sett, men jeg klarer å holde kontakten med folk utenom skolen så da går det greit. Jeg har vært veldig usikker på om linja egentlig er noe for meg, men jeg tenker skole er skole, alle må gjennom det uansett, så da er det bare positivt å drive med litt anderledes i tre år.

  Har du planer for fremtiden? Hva du skal bli osv, eller har du ingen tanker om det enda? Jeg har ingen direkte planer om fremtiden, men jeg har tanker og drømmer da. Drømmejobben må være politi, men jeg vet ikke om det er det jeg kommer til å bli. Jeg tenker også på barne og ungdoms psykolog eller lærer, men vi får se. Jeg har startet på et innlegg som handler om mine fremtidsdrømmer, som jeg forhåpentligvis får lagt ut snart.

  Er du musikalsk? Musikalsk og musikalsk. Jeg er vel kanskje det. Jeg spiller jo piano ogsånn. Og elsker å høre på musikk, selv om jeg ikke alltid orker.

  De fem mest irriterende tingene du vet om? Fluer og mygg, Folk som skryter og overdriver for å bli bedre likt, kalde dager, lystløgnere eller folk som lyver mye generelt og folk som aldri klarer å holde avtaler. Hehe.

  De fem beste tingene du vet om? Is, puter dyner og myke ting, taco, varme land og å ligge i armene til kjæresten. hehe.

  Hvor gammel er Luna? Hvilken rase er hun? Hun ble født i januar 2013, så hun er rundt 9-10 måneder nå. Og hun er en Cavalier King Charles Spaniel.

   

  Hvilken barnehage gikk du i? Haha, jeg gikk faktisk i steinerbarnehagen.

  Hvem var din beste venn i barnehagen? Ehm, oi, det husker jeg ikke. June tror jeg. Mye spørsmål om barnehagen.

  Hvem var din beste venn på barneskolen? Haha, hadde mange forskjellige fra år til år. Men de jeg husker som har vært veldig gode venner er Natalie, Marie, Amanda, Marte, Ingvild, Victoria og Caroline.

  Hva heter broren din? Han heter Tobias.

  Når fikk du din første kjæreste? I slutten av åttende, rundt mars/april tror jeg, og varte ikke mer enn noen måneder. haha. 

  Bilde av deg fra Syvende/åttende klasse? Haha, jeg har ikke noen bilder fra syvende på pcen her. Uansett er det likegreit at de bildene ikke vises til verden. Jeg var utrolig stygg på den tiden der, uff! Men jeg har noen bilder fra ungdomsskolen.


  Haha, jeg har ikke forandret meg SÅÅ mye, men jeg ser jo at jeg er litt anderledes. 

  Hva syntes du om Sisteplass? Jeg ser veldig opp til henne på en måte. Hun er virkelig tøff, jeg mener det fordi hun tør å vise seg fra siden nesten ingen andre tør å vise seg fra. Jeg fulgte bloggen hennes hele tiden i starten, men nå i det siste har jeg ikke lest den så mye. Men hun er veldig kul som tør å være anderledes. 

   

  Hadde du en hobby/Gikk du på en hobby før? Hvis du mener en sport osv, så ja. Jeg har gått på mye forskjellig, friidrett, turn, dans, svømming, klatring, teater, piano, men det jeg har gått på lengst er håndball. Jeg gikk i på det i ca. syv år før jeg sluttet.

  Hvorfor begynnte du og blogge? Jeg begynte å blogge for å fortelle andre (mest folk fra skolen) hvordan jeg hadde det. Det var mange som lurte på hvorfor jeg var borte fra skolen, og det var veldig mange som ikke visste og heller begynte å finne på sine egne historier om hvorfor jeg var borte. I tillegg liker jeg å skrive, og jeg ville ha noe å gjøre for å få tiden til å gå.

  Har du noe som er dyretestet, visst ikke er det en grunn til det? Helt ærlig har jeg faktisk ikke tenkt så mye over om jeg har noe dyretestet eller ikke. Hvis jeg har det er det i såfall IKKE med vilje. Jeg er veldig imot testing på dyr, så jeg håper ikke jeg har noe som er dyretestet.

  Hva blir du glad av? Musikk, Luna, Kjæresten min, venner, Sol og is. haha.

  Det var spørsmålene, håper du likte dem!

 • Publisert: 31.10.2013, 10:00
 • Kategori: Hverdag
 • #comments">0 kommentarer
 • 30.10.13

 • Publisert: 30.10.2013, 20:51
 • Kategori: Personlige innlegg
 • Heihei. Nå har jeg akkurat blitt ganske ferdig med en spansk fremføring jeg skal ha snart. Forhåpentligvis går det ganske greit.

  I går hadde jeg jo et møte med rådgiver og kontaktlærer, og vi ble til slutt enige om at jeg også skulle droppe engelsk i år for å fokusere mer på de andre fagene. Så nå har jeg naturfag og engelsk som jeg må ta senere, men også mindre fravær å tenke på.  Dette er da min timeplan i år, så det er ikke så ille.

  Nå skal jeg se en film eller noe og prøve å legge meg litt tidlig. Starter ikke på skolen før ti på halv elleve i morgen, men greit å legge meg tidlig likevel.


  Hvordan har din dag vært?

 • Publisert: 30.10.2013, 20:51
 • Kategori: Personlige innlegg
 • #comments">4 kommentarer
 • Rådgiver

 • Publisert: 29.10.2013, 10:09
 • Kategori: Hverdag
 • I går var jeg jo på agility med Luna. Det var kjempe gøy selv om jeg var i veldig dårlig form. Luna løp rund og koste seg veldig, og var kjempe flink. Det er kun en gang igjen av dette kurset, men skal videre på et nytt kurs i november hvis jeg ikke husker feil. I går klarte hun plutselig ting hun aldri har klart helt selv før, så det var veldig morsomt!

  Nå har jeg akkurat vært hos fysioterapeut på grunn av nakken min, og ved halv ett tiden drar jeg en tur på skolen. Jeg fikk melding av læreren min i går om at vi skulle ha et møte til med rådgiveren i dag, så jeg skal dit klokken ett. Så jeg er egentlig ganske spent på hva vi blir enige om. 
  Har du prøvd agility før?

 • Publisert: 29.10.2013, 10:09
 • Kategori: Hverdag
 • #comments">3 kommentarer
 • Best friends are people you know you dont need to talk to everyday, but when you do, its like you never stopped talking.

 • Publisert: 28.10.2013, 12:55
 • Kategori: Hverdag
 • God morgen. Det ble dessverre ikke noe blogging i går. Først var jeg bare hjemme og var ganske sliten, men utover dagen dro jeg en tur til Martine. Var kjempe koselig å se henne igjen selv om ingen av oss er helt i toppform om dagen. Det er så godt å ha en så god venninne som henne, som går gjennom mye av det samme som meg og derfor forstår vi hverandre så godt. Nå er det en stund siden vi møttes sist, men vi har funnet ut at vi skal bli flinkere til å snakke sammen selv om vi ikke alltid orker å møtes. Vi må jo holde kontakten på andre måter nå som vi ikke går på samme skole lenger.  I dag var det skole igjen. Noe som ikke gikk så bra. Jeg dro på skolen, var på vei inn til første timen, men knakk sammen med en gang jeg kom inn. Jeg var så sliten at kroppen min virkelig ikke ville samarbeide, alle krefter var borte og det var hardt bare å komme meg opp på beina igjen. Nå er det litt bedre, men jeg er virkelig ikke i form i dag.

  Senere i dag skal jeg på agility trening med Luna. Det er ikke før i kveld, så forhåpentligvis får jeg slappet av nok til å orke det. Luna er veldig flink og synes det er kjempe gøy, så det er morsomt å se hvor fort hun lærer!

   

  Hva har du gjort i helgen?

  Har du spørsmål til spørsmålsrunden, still de gjerne som kommentar i dette innlegget.

 • Publisert: 28.10.2013, 12:55
 • Kategori: Hverdag
 • #comments">10 kommentarer
 • Mine 8 favoritt youtube kanaler

 • Publisert: 26.10.2013, 12:14
 • Kategori: Personlige anbefalinger
 • God morgen alle sammen. På en dag som dette som det regner hele tiden, sitter jeg ofte og ser gjennom youtube videoer. Så jeg tenkte jeg skulle vise dere mine favoritt youtube kanaler.

   

  Nr. 1: Lauren Curtis. Jeg elsker videoene hennes! Hun lager for det meste sminkevideoer, men noen ganger hår videoer og andre ting. Hun har utrolig mange tips til hvordan man kan sminke seg, og jeg har fått masse inspirasjon av henne. 

  Nr. 2: Nigahiga. De fleste har vel hørt om han. Jeg har egentlig ikke så mye å si om han, men jeg synes videoene hans er veldig morsomme. Selv om de beste videoene han har er ganske gamle. 

  Nr. 3: Michelle Phan. Hun har utrolig mange bra videoer om mye forskjellig innenfor sminke, hår og hud.

  Nr. 4: Jenna Marbles. Jeg liker videoene hennes veldig godt, og synes de er veldig morsomme. Jeg har hørt det er mange som mener de er veldig dårlige, men da er det vel jeg som har dårlig humor.

  Nr. 5: Letsmakeitup1. Hun har utrolig mange bra videoer hvis du trenger inspirasjon til hårfrisyrer. Hun har mye forskjellige typer hårfrisyrer hun viser, alt fra hvordan kjendiser så ut på den røde løperen til raske hårfrisyrer hvis du har dårlig tid.

  Nr. 6: iJustine. Helt ærlig likte jeg bedre videoene hennes før. Og jeg aner ikke hvorfor. Hun er veldig merkelig, men jeg mener at hun er veldig kreativ og lager mange bra videoer.

  Nr. 7: Macbarbie07. Hun er veldig søt og har masse forskjellige videoer med mange bra tips. Sminke, hår og DIY.

  Nr. 8: IISuperwomanII. Det er faktisk ikke så mange av videoene hennes jeg liker sånn veldig godt. Men noen av dem er veldig bra.

   

  Har du noen youtube kanaler du liker?

  Husk spørsmålsrunden min HER!

 • Publisert: 26.10.2013, 12:14
 • Kategori: Personlige anbefalinger
 • #comments">9 kommentarer
 • Fredag kveld og spørsmålsrunde

 • Publisert: 25.10.2013, 20:05
 • Kategori: Hverdag
 • Jeg startet en spørsmålsrunde på den forrige bloggen der jeg fikk inn en del spørsmål, men aldri fikk svart på. Jeg har fått noen spørsmål om jeg noen gang skal svare på spørsmålene, så da tenkte jeg at jeg skulle svare på noen av de spørsmålene jeg fikk da, og i tillegg kan dere stille nye spørsmål på dette innlegget om det er noe du lurer på. Så skal jeg svare så fort som mulig. Enten skriftlig eller på video.

  Nå har jeg akkurat kommet til pappa, her skal jeg være i helgen og noen dager utover uken. For meg blir det en veldig rolig kveld, tenkte jeg skulle se noen episoder av en serie. Har ikke helt bestemt meg for hvilken serie jeg skal begynne på enda, men det finner jeg vel ut etterhvert. Resten av helgen har jeg heller ingen store planer, det eneste jeg vet er at jeg skal møte Martine en liten tur på søndag, kanskje være litt med kjæresten i morgen og ellers skal jeg bare slappe av å lade opp til skole neste uke.   Det som er kjipt med å ha så mye skole er at jeg orker så lite annet. Jeg mistet kontakt med veldig mange etter jeg ble syk og nå er veldig redd for å miste de jeg har igjen. Men jeg prøver så godt jeg kan, og mer får jeg ikke gjort. En dag kommer jeg jo til å bli helt frisk igjen og da får jeg forhåpentligvis tatt igjen alt det sosiale jeg har mistet så langt.

  Har du noen spørsmål?

 • Publisert: 25.10.2013, 20:05
 • Kategori: Hverdag
 • #comments">2 kommentarer
 • Endelig sol

 • Publisert: 24.10.2013, 15:29
 • Kategori: Hverdag
 • Åh, det er så deilig med fint vær! Jeg kom hjem fra skolen for et par timer siden, var der så jeg fikk med meg engelsk og spansk. Det er veldig godt å tenke på at når jeg kommer hjem trenger jeg ikke tenke på så mye skolearbeid i motsetning til på ungdomsskolen. Vi har nesten ikke lekser, kun noen få innleveringer eller fremføringer en gang i blandt. Akkurat nå har vi en stor spansk fremføring som jeg driver med. Kjempe vanskelig når jeg ikke skjønner hva halvparten av ordene i teksten min betyr, men det skal jeg nok få lært meg. 

  Nå skal jeg se litt på the Walking Dead før kjæresten kommer en tur, lenge siden jeg har sett han nå føler jeg. Jeg har sett alle sesongene før, men har glemt så mye så jeg startet på nytt før jeg starter på sesong 4.

  For en gangs skyld skinner solen, derfor brukte jeg denne sjansen til å ta noen bilder mens jeg var ute med Luna. Som oftest blir bildene av henne alt for mørke på grunn av dårlig lys nå på høsten, og i tillegg er pelsen hennes veldig mørk. Men i dag ble bildene ganske bra. 

   

 • Publisert: 24.10.2013, 15:29
 • Kategori: Hverdag
 • #comments">4 kommentarer
 • Klassen min

 • Publisert: 23.10.2013, 18:23
 • Kategori: Personlige innlegg
 • Planen min var å starte på skole for fullt etter sommerferien. Jeg hadde følt meg så bra i ferien og var helt sikker på at dette skulle jeg klare. Jeg startet på Musikk, Dans og Drama på videregående i august. Selvfølgelig var jeg klar over at jeg kom til å komme i en klasse med mye energi, men jeg trodde rett og slett jeg ville takle det. Grunnen til at jeg valgte denne linjen i første omgang var fordi jeg ville få generell studiekompetanse men samtidig som jeg kunne drive med noe litt annerledes i tre år.


  På musikk, dans, drama er det veldig åpne folk, det er veldig lett å prate med de og man trenger aldri å føle seg alene når man er på skolen. Det er veldig bra for meg å være rundt sånne type mennesker nå, men jeg merker det at jeg ikke passer helt inn. Jeg har ikke energi nok og jeg orker ikke alltid være like sosial som de andre.


  I starten var jeg veldig usikker på om det her var det jeg ville, ikke på grunn av linja men på grunn av det sosiale. Det er sikkert noen i klassen min som kommer til å lese dette, så derfor skal jeg ikke snakke stygt om de. Hehe, nei da, det hadde jeg ikke gjort uansett. Det er en hærlig gjeng de jeg går på skole med, og jeg merker at vi har blitt mye bedre kjent med hverandre på kort tid enn det de andre linjene kanskje har blitt. Men for meg som er så lite på skolen er det sosiale veldig vanskelig. I starten var det skummelt, veldig skummelt! Jeg var redd for å bli glemt eller bli kjent som hun som aldri kommer på skolen, men de har vært veldig forståelsesfulle både lærere og elever, og det er jeg glad for.


  Likevel merker jeg at de andre på kort tid fant seg to eller tre de ble "bestevenn" med, men det har ikke jeg klart. De andre har hvertfall fått dobbelt så lang tid på å bli kjent med hverandre enn det jeg har. Jeg er kun på skolen et par timer om dagen, noen dager er jeg der ikke i det hele tatt, og selvfølgelig vil det da være sånn at de andre får bedre kontakt med hverandre.


  Du aner ikke hvor fortvilet jeg har vært over dette. At alle andre har blitt kjent med hverandre på en måte jeg ikke har fått nok tid til. Jeg ville derfor LENGE bytte til en ny linje der jeg kjente folk fra før, sånn at det ikke skulle bli for vanskelig å komme inn i noe. Nå er jo det for sent, men jeg valgte også å bli på linjen jeg allerede hadde startet på av flere grunner. Jeg synes det er gøy å gå der, folkene har så mye positivitet og energi i seg at jeg merker at det går ut over meg på en veldig positiv måte. Jeg har ork til å stå opp om morgenen fordi jeg vet at når jeg kommer på skolen er det aldri noe klaging over hvor slitsomt det er osv, det er som regel bare positivitet, og det trenger jeg virkelig å ha rundt meg.
  Selv om jeg ikke blir den personen i klassen som blir bedt i alle jentekvelder, bursdager og kinoturer osv, så gjør ikke det noe. Selvfølgelig skulle jeg ønske det var sånn, men jeg har funnet ut at det er ikke verdens undergang at jeg ikke har det like bra sosialt som de andre. Jeg har et par-tre virkelig gode venner utenfor skolen, og selv om jeg ikke alltid orker å være med de så VET jeg at de alltid er der for meg. Jeg går på skole for å gå på skole, jeg må gjennom det uansett om jeg liker det eller ikke.

  Derfor tenker jeg at det er bare å bite tenna sammen og tenke på alt det positive utanfor skolen. Om det ikke blir slik at jeg finner venner som vil vare resten av livet på skolen fordi jeg ikke er sosial nok, så får det bare være sånn. Jeg har andre folk jeg er kjempe glad i utenfor skolen, jeg skulle jo ønske at jeg orket å være mer sammen med de, men bare tanken på at jeg har de da jeg orker gjør ting mye bedre.

  Jeg vet at det her skal jeg klare!

 • Publisert: 23.10.2013, 18:23
 • Kategori: Personlige innlegg
 • #comments">3 kommentarer
 • Ny blogg...

 • Publisert: 22.10.2013, 20:39
 • Kategori: Blogg
 • Hei.

  Jeg har valgt å starte en ny blogg. For dere som har lest min gamle blogg vet de fleste av dere at jeg ikke har vært så flink til å blogge i lange perioder om gangen. Grunnen til det er for det første fordi jeg har ME og har rett og slett ikke orket. Og den andre grunnen er fordi jeg ikke har vært fornøyd med min gamle blogg. Jeg håper derfor at å få en helt ny start vil hjelpe på motivasjonen. Jeg kommer nok ikke til å blogge noe særlig mer i kveld fordi jeg har brukt veldig mye til på design (som ikke er ferdig) og lage nye blogg, men skal prøve å få blogget så ofte som mulig.

  Håper du vil fortsette å lese denne bloggen fremover, og legg gjerne igjen en kommentar om hva du vil jeg skal blogge om.


  Bildet er fra dåpen til kusina mi som var på søndag. • Publisert: 22.10.2013, 20:39
 • Kategori: Blogg
 • #comments">4 kommentarer
 • Kontakt

 • Publisert: 22.10.2013, 19:47
 • Kategori: Blogg
 •  

  ♥ Mail: t.brandlistuen@gmail.com

  ♥ Instagram: theabr97


 • Publisert: 22.10.2013, 19:47
 • Kategori: Blogg
 • #comments">2 kommentarer
 • Om meg

 • Publisert: 22.10.2013, 19:18
 • Kategori: Blogg
 • Jeg heter Thea, født 23 juli 1997 og kommer fra Råholt i Eidsvoll. I julen 2012 ble jeg syk og fant senere ut at jeg har ME (utmattelsessyndrom). De første månedene var jeg i veldig dårlig form. Orket ingenting rett og slett. Lyder, lys, folk, den minste lille bevegelse var utrolig slitsomt. Nå er ting mye bedre, men langt i fra bra. Jeg går musikk, dans og drama første året på jessheim videregående skole, der klarer jeg å være noen timer daglig, men gjør en del skolearbeid hjemmefra i stedet. Jeg har også en Cavalier King Charles Spaniel som heter Luna.

  Jeg har hatt flere blogger før, men fant ut at jeg skulle lage meg en ny for å få en helt ny start. Håper du liker den!
 • Publisert: 22.10.2013, 19:18
 • Kategori: Blogg
 • #comments">2 kommentarer