hits

Kategori: Tips og triks

7 tips til treningsmotivasjon

 • Publisert: 11.10.2016, 15:17
 • Kategori: Tips og triks
 • Å komme seg opp av sofaen og dra på trening er ikke alltid like lett, det vet jeg så godt. Jeg selv var veldig dårlig på det i mange år, jeg hadde rett og slett ikke motivasjon og jeg så ikke poenget i å trene. Jeg var jo ikke overvektig, så hvorfor trengte jeg å trene da? De siste par årene har den tankegangen forandret seg veldig, og nå trener jeg som regel fra 2-4 ganger i uken. Det er selvfølgelig dager jeg ikke er like motivert og har like lyst til å bevege på seg, hvertfall etter mange slitsomme dager på jobb eller når jeg er dårlig. Men med disse tipsene klarer jeg som regel å komme meg på trening flere ganger i uken, og derfor vil jeg dele de med dere.

  Musikk: Dette er kanskje det mest åpenbare tipset, men jeg lover dere, det funker. Sett deg ned å lag en spilleliste på Spotify med sanger som gjør deg glad og får deg til å egentlig bare ha lyst til å synge med.

  Shape Up: Jeg har abonnert på "Det Nye: Shape Up" i rundt to år nå, og jeg synes det bladet er så bra! Det gir deg så mange tips til nye treningsmetoder, matretter og klær.

  Trenigstøy: Kjøp nok treningstøy sånn at du alltid har noe rent å bruke, det å kjøpe nytt, fargerikt treningstøy gir meg også mer lyst til å bruke det og å faktisk komme meg på trening.

  ♥ Planlegg: Lag deg en plan om når og hva du skal trene. Så lenge man ikke planlegger er det mye lettere å si "jeg tar det imorgen", og jo mer du utsetter, jo vanskeligere er det å få en rutine på det.

  ♥ Sett deg mål: Man må ikke trene for å gå ned i vekt, man kan trene for å bli sterkere, få synlige muskler eller få bedre kondisjon. Sett deg mål med hva du vil oppnå, det er så mye lettere å bli motivert når du oppnår resultater.

  ♥ Finn deg en treningspartner: Noen synes det er bedre å trene alene, men som regel blir det lettere om man har noen å trene sammen med. Man kan motivere hverandre, pushe hverandre og treningen blir mer sosialt.

  ♥ Søvn: Man hører det så mange ganger, og jeg er absolutt ikke flink til det selv, men med nok søvn blir du mer opplagt, har mer overskudd til å presse inn en treningsøkt i en hektisk hverdag.

 • Publisert: 11.10.2016, 15:17
 • Kategori: Tips og triks
 • #comments">3 kommentarer
 • Kategori: Tips og triks

  6 tips til en god natts søvn

 • Publisert: 12.03.2015, 20:14
 • Kategori: Tips og triks
 • Det er ganske vanlig å slite med nattesøvnen, spesielt i tenårene. Det er mange råd og tips om hva du kan gjøre for å sove bedre, men ikke alt passer for alle. Jeg selv sover veldig dårlig om nettene, så derfor tenkte jeg å skrive om mine tips til hvordan man kan få en bedre nattesøvn.

  -Dropp "middagsluren"

  Det er veldig godt etter en lang og slitsom skoledag, men det ødelegger søvnen da du egentlig skal sove.

  -Legg fra deg alt annet

  Jeg tror mange kjenner seg igjen i at de fleste tankene kommer på kveldstid. Alle bekymringer, alle tanker, alt som kan gjøre at du blir liggende våken i evigheter. Prøv så godt du kan å legge det fra deg, det er vanskelig men det hjelper!

  -Riktig temperatur

  Det er ofte en veldig stor grunn til hvorfor jeg bli liggende å vri meg. Både ha tilgang til varmeovn og vindu, så kan du åpne vinduet hvis det er for varmt og sku på ovnen hvis det er for kaldt.

  -Mye bråk utenfor?

  Prøv å bruk ørepropper innimellom hvis det er mye vråk rundt deg. Mange skjønner ikke hvordan jeg klarer å ha det i, men jeg synes det er utrolig godt å få stengt ut all lyd hvis det er mye av det.

  -Fysisk aktivitet

  Får du nok fysisk aktivitet på dagtid, er det faktisk mye lettere å sove om natta. Det gir jo mening når jeg tenker over det, men jeg har alltid synes det har vært litt rart å tenke på.

  -Rutiner

  Det kan være veldig vanskelig for mange. Men en fast rutine på kveldstid gjør at du roer deg ned mer, og klarer å sovne fortere. En fast "leggetid" kan være en god idé, men ikke altid like lett å gjennomføre.

  -Har du noen tips?

 • Publisert: 12.03.2015, 20:14
 • Kategori: Tips og triks
 • #comments">11 kommentarer
 • Kategori: Tips og triks

  Netflix serietips

 • Publisert: 19.02.2015, 09:30
 • Kategori: Tips og triks
 • Jeg ser så mye på serier, og jeg føler jeg har sett alle bra seriene som finnes! Jeg har jo selvfølgelig ikke det, men i sta når jeg gikk gjennom alle seriene jeg ville anbefale hadde jeg en lang liste. Det er veldig sjeldent sånn at jeg setter meg ned for å bare se på en serie, men jeg har det ofte på i bakgrunnen mens jeg sminker meg, spiser eller gjør andre ting. Så nå har jeg samlet de beste seriene jeg vet om, og tenkte jeg å tipse dere om de:

  Komiserier: Friends, Modern Family, Rita, New Girl, Drop Dead Diva


  Jenteserier: Pretty Little Liars, Gossip Girl, Life Unexpected  Andre serier: Supernatural, Orphan Black, American Horror Story, Under the Dome, Orange Is The New Black, Dexter, The Killing, Touch, The 4400


  Serier på Amerikansk Netflix: The Following, 90210, Ghost Whisperer, The 100, The Carrie Diaries, One Tree Hill

  -Har du sett noen av disse seriene?

  -Har du noen serietips?

   

 • Publisert: 19.02.2015, 09:30
 • Kategori: Tips og triks
 • #comments">11 kommentarer
 • Kategori: Tips og triks

  6 tips til bedre treningsmotivasjon

 • Publisert: 09.02.2015, 11:36
 • Kategori: Tips og triks
 • Jeg er vel ikke den eneste som kjenner seg igjen når jeg sier at treningsmotivasjonen ofte forsvinner, enten om det er etter en ferie eller i en slitsom uke? Selv om jeg veldig sjeldent trener mer enn to ganger i uken, er det så mange ganger jeg heller vil gjøre andre ting enn å dra på treningssenteret. Og ofte blir trening til en ting jeg "må gjøre" i stedet for en ting jeg "vil gjøre". Heldigvis er det så små forandringer som skal til for at hvertfall min motivasjon skal bli litt bedre, så i dag tenkte jeg å dele disse tipsene med dere. 

  ♥ Musikk: Lag en spilleliste med alle sangene du liker best, de du får best energi av og som gjør deg glad. Alltid bedre å trene med musikk som motiverer.

  ♥ Finn oppskrifter: Hvis målet ditt også er å spise sunt, finn oppskrifter på sunn snacks og mat. Kjøp inn masse frukt og grønt, og kvitt deg med alt det usunne i skapet og kjøleskapet. På den måten har du kun de sunne alternativene igjen, og da har du ikke så mye valg igjen.


  ♥ Planlegg uka: Jeg vet ikke med dere, men for meg er det mye lettere å gjennomføre en treningsøkt hvis jeg har visst på forhånd at den skulle komme. Selv klarer jeg ikke å "spontan trene", så både å planlegge treningen og maten for uken gjør det mye lettere å gjennomføre den. 

  ♥ Nye klær: Hvis du kjøper nye, fargerike treningsklær er det lettere å få lyst til å bruke dem på trening. Jeg får alltid en litt ekstra "treningsboost" når jeg har fått nye klær, for da får jeg alltid mye mer lyst til å komme meg på trening for å faktisk bruke de.

  ♥ Følg treningsprofiler på sosiale medier: Hva får vel ikke opp motivasjonen mer enn å se treningsinspirasjon på Instagram eller Twitter? Å få opp slike bilder på feeden sin kan både øke motivasjonen, men også gi inspirasjon og glede til treningen.

   Sett deg realistiske mål og forbilder: Ikke ha som mål å bli som Victorias Secret modellene, ha sunne forbilder og sett deg mål som er realistiske for deg. Så lenge du ikke har realistiske mål som er mulig å oppnå, mister man også treningsmotivasjon når man aldri får til disse målene.

  -Har du noen tips?

  -Hvor ofte trener du?

   #trening #motivasjon #treningsmotivasjon #workout #inspiration #sunn #mat #training #blogg #fit #fitness 

 • Publisert: 09.02.2015, 11:36
 • Kategori: Tips og triks
 • #comments">18 kommentarer
 • Kategori: Tips og triks

  Ting å gjøre sammen med kjæresten

 • Publisert: 18.01.2015, 13:13
 • Kategori: Tips og triks
 • Filmkveld: Ta frem tepper og puter, sett frem snacks og sett på en film dere begge liker. Eller kanskje start på en serie sammen? Det er en ting dere mest sannsynlig har gjort flere ganger før, men det er fortsatt en koselig ting å gjøre sammen.

  Telttur: Pakk sammen telt, soveposer, god mat og kanskje badetøy (selvfølgelig om sommeren) og dra til et øde sted i skogen for å campe.

  Skitur: Dette er en ting man kan gjøre mer nå når det er vinter og snø. Pakk sekken full av tursnacks og kanskje pølser for å grille bål. Om dere ikke liker langrenn, så kanskje slalåm er en bedre idé?


  Spill xbox/playstation: Selv for jenter som hater gaming tror jeg dette kan være en morsom ting å gjøre. Enten ?la? kjæresten vise frem skillsa sine, eller kanskje du klarer å vinne selv.

  Dra på kino eller bowling: Kino har dere sikkert vært på før en gang, men bowling kan også være morsomt!

  Lag middag sammen: Finn frem kokeboka, hent kokkeferdighetene og lag en god middag til dere begge som kanskje er litt bedre enn en Grandis.


  Shopping: Ikke alle gutter er så glad i å måtte gå rundt i klesbutikker med kjæresten sin, men kanskje dra på shopping for klær til han. Eller la han plukke ut klær til deg, det kan jo bli morsomt.

  Hjemmespa: Gutter har også godt av ansiktsmaske innimellom. Masser hverandre, kanskje en hårkur eller et bad hvis dere har badekar.

  Trene: Ta en løpetur i skogen, styrketrening med hverandre eller hvis dere går på det samme treningssenteret. Det kan faktisk være en morsom ting å gjøre sammen.


  Gå ut å spise: Dra til en fin restaurant og ha en koselig kveld der sammen.

  Reise: Hvis dere er gamle nok til å dra på sydenturer så kanskje se om dere får bestilt en tur som ikke er så dyr? Eller bare en helgetur til for eksempel London eller København, eller kanskje bare en hyttetur?

  ♥ Gå en tur: Hva er ikke mer koselig enn å gå en tur i skogen (eller bare rundt der du bor) på en solfylt dag? Enten på vinteren med frost på trærne og snø, på våren der det grønne titter frem, en fin sommerdag eller på høsten da alle trærne har fått forskjellige farger.

   

  -Har du noen tips til hva man kan gjøre?

  -Hjalp dette noe for deg?

 • Publisert: 18.01.2015, 13:13
 • Kategori: Tips og triks
 • #comments">21 kommentarer
 • Kategori: Tips og triks

  Hvordan få amerikansk netflix

 • Publisert: 26.03.2014, 15:53
 • Kategori: Tips og triks
 • Etter jeg skrev at jeg hadde skaffet amerikansk netflix i helgen har jeg fått noen spørsmål om hvordan jeg gjør det. Så jeg tenkte jeg skulle vise hvordan. Selv lærte jeg det lett ved å søke opp på nettet.

  Den amerikanske versjonen av netflix har flere, nyere og bedre filmer og serier som de ikke har på den norske versjonen.

  ♥ Det første du må gjøre er å laste ned den aller nyeste versjonen av firefox siden det kun er der jeg har funnet ut hvordan man gjør det. Last ned firefox HER!

  ♥ Etter du har gjort det må du laste ned Media Hint. Da trykker du på DENNE linken og trykker "Add to firefox" for å laste ned det.

  ♥ Det du gjør nå er å gå inn på netflix.com i firefox, logger deg inn med din vanlige konto og kan starte å se hundrevis av andre filmer og serier

  ♥ Nå kommer du inn på amerikansk netflix hver gang du logger deg på netflix i firefox på pcen du bruker. Hvis du vil gå tilbake til den norske versjonen av netflix avinstalerer du bare Media hint eller logger deg på netflix i for eksempel google chrome eller internet explorer. Da skal du ha tilgang til den norske versjonen.

  Jeg håper dette var noe til hjelp

 • Publisert: 26.03.2014, 15:53
 • Kategori: Tips og triks
 • #comments">8 kommentarer